Detaylar
Kim cevapladı?Torukojin Kaneki
Başarılı
Hesapcom yazdım itemsatış denildi.İtemsatis üzerinden mi aldınız yoksa hesapcom üzerinden mi?
300'e ilanı koydum üzerine ilanı kapadılar. Şaka gibi trajikomik.
Son düzenleme:
Elinde olmayan hesabı nasıl satacaksin ki? Para iadesi yapıldı demişsin daha ne satmaya çalışıyorsun, iade olduğuna göre hesapta artık senin değildir sattırmamaları normal. Hesap satın aliyorsun sonra maili ve sifresi ile hiç ilgilenmiyorsun. Sonra İtemsatış'a laf söylüyorsun, sorumluluk sahibi olsan uğraşmazsın.
Torukojin Kaneki
Başarılı
İlk hesabımdı. Hakkımda bilginiz yok sorumluluk diyorsunuz. Nerden bilebilirim? 100 tl yatırdım hesabı kastım yapmasam eyvallah iade olsa. E benim param ve emeğim?Elinde olmayan hesabı nasıl satacaksin ki? Para iadesi yapıldı demişsin daha ne satmaya çalışıyorsun, iade olduğuna göre hesapta artık senin değildir sattırmamaları normal. Hesap satın aliyorsun sonra maili ve sifresi ile hiç ilgilenmiyorsun. Sonra İtemsatış'a laf söylüyorsun, sorumluluk sahibi olsan uğraşmazsın.
Kayra342727
Uzman
İlk hesabımdı. Hakkımda bilginiz yok sorumluluk diyorsunuz. Nereden bilebilirim? 100 TL yatırdım hesabı kastım yapmasam eyvallah iade olsa. E benim param ve emeğim?
Geçmiş olsun yapacak bir şey yok bazı şeyleri kabullenmek zorundasınız.
- Makaleler
- 1
Yasal bir yol değilki senin yaptığın. Ne bekliyordun?
Yeni konular
-
-
-
X870e Aorus Pro X3D Ice model anakartta RAM XMP1 profili açılmıyor
- Teknopatici
-
-
-
-
-
-