Torukojin Kaneki

Başarılı
Yer
Manisa
Hesapcom'dan hesap almıştım kasıp BattlePass aldım ve Diamond 1 yaptım. Satacaktım ama mail ve mailinin şifresi yoktu. Aslında vardı atılmıştı ama kaydetmedim ve eski mesajlar gözükmüyor.
Şimdi desteğe yazdım iade istemedim mail ve mail şifresi istedim iade edildi. Ne yapmalıyım? 480-500 TL zarardayım.

Maalesef, geçmiş mesajları belirli bir süreden sonra tutma zorunluluğunda değiller. Para iadesi yapıldıysa satıcı arkadaş da hesaba çökebilir yine suçlu olmaz hiçbir şekilde. Hesap satışında bu işler böyle yürüyor.
Şaka gibiler ağlıyacağım.

Maalesef, geçmiş mesajları belirli bir süreden sonra tutma zorunluluğunda değiller. Para iadesi yapıldıysa satıcı arkadaş da hesaba çökebilir yine suçlu olmaz hiçbir şekilde. Hesap satışında bu işler böyle yürüyor.
Ama çok saçma. Hiç bir yolu yok mu cidden?

Şaka gibiler ağlıyacağım.

Ama çok saçma. Hiç bir yolu yok mu cidden?

Açıkçası bu konuda ellerinde o mesajları muhtemelen tutmadıkları için İtemsatış'ın da elinden gelen pek bir şey olmaz, satıcıdan da o para kesildiği, sana iade yapıldığı için onun da umrunda olmaz. Zorlarsan kısmen haklı olarak "iade yaptık işte kardeşim daha ne istiyorsun" derler. Bir daha hesap alacak olursan baştan sona video kaydında ol ve maili kesinlikle kendi mailine geçir.