Savcılığa gitse bile hiçbir şey yapamaz, oyun satın almak ve satmak zaten yasal değil. Diyelim ki dava kabul edildi senin hesabı çektiğini kanıtlaması gerekir, çekmediysen de kanıtlayamaz.
Reis, CİMER'e şikayet etmiş fotoğrafını attı.

O panel kısmını okumamışım kusura bakmayın, savcılığa gitse de hiçbir şey yapamaz çünkü kendisi de panel kullanarak tehdit etmiş oluyor.
Çok teşekkür ederim ama bende de panel kullandığının kanıtı yok, onda ise hesabı çaldığımın kanıtı yok.

@Geraltın kılıcı hocam siz bilirsiniz, açtığım tüm konulara baktınız, buna da yardımcı olun.

Son düzenleyen: Moderatör:
Reis, CİMER'e şikayet etmiş fotoğrafını attı.

Çok teşekkür ederim ama bende de panel kullandığının kanıtı yok, onda ise hesabı çaldığımın kanıtı yok.

@Geraltın kılıcı hocam siz bilirsiniz, açtığım tüm konulara baktınız bunada yardımcı olun.

CİMER'e şikayet etmekle bir sonuç elde edemez. Savcılığa şikayet ederse başın ağrır. Hiçbir şey olmaz diyen çok bilmişlere güvenerek yola çıkmanı da tavsiye etmem. Hesabı sattığında sorumluluk sende oluyor. Sende git GameSatış'tan hesap geri alındı diye şikayet et. Satıcı yardımcı olursa olur olmazsa işin zor. Hesabı ben satın aldım oradan başkasına sattım ilk aldığım kişi geri çekmiş savunması ceza da çok iş görmez. Satıcı sensin muhatapta sensin.

Dün öğlen saatlerinde Roblox hesabım geri alındı. Bende olan tüm video kayıtlarını İtemsatış müşteri hizmetlerine verdim ve biraz önce hesabım geri teslim edildi. Eğer video kayıtlarınız yoksa işiniz zor.

Hiçbir şey yapamaz savcılığa verse bile eline hiçbir şey geçmez Türkiye'nin binlerce sorunu ve yıllardır çözülemeyen davası varken alt tarafı 2 kuruşluk hesap için uğraşacaklarını mı sanıyor 😅😅 çok komikmiş şikayet eden arkadaş.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hiçbir şey yapamaz savcılığa verse bile eline hiçbir şey geçmez Türkiye'nin binlerce sorunu ve yıllardır çözülemeyen davası varken alt tarafı 2 kuruşluk hesap için uğraşacaklarını mı sanıyor 😅😅 çok komikmiş şikayet eden arkadaş.
Teşekkür ederim. Moral olduğunuz için.

IMG-20251209-WA0005.webp

Adam deli gibi arkasında, durursa kafayı takarsa, %1 ihtimalle evine ilamsız icra gelir. Ona da itiraz edersin hiçbir şey yapamazlar.
Eyvallah, anneme yazmış panelden numarasını bulup.

Savcılığa gitse bile hiçbir şey yapamaz, oyun satın almak ve satmak zaten yasal değil. Diyelim ki dava kabul edildi senin hesabı çektiğini kanıtlaması gerekir, çekmediysen de kanıtlayamaz.
Hocam çatır çatır dava yedim :D

YOk hocam başım fena ağrıdı

Son düzenleme: