vladimirputin

Becerikli
Merhaba,

Mesela İtemSatış'ta bulunan YouTube hileleri (izlenme, abone, begeni, yorum vb.) Nasıl isliyor? 500 gercek izleyici diyor ama 500 kisiyi nereden buluyor bu satici? Bir program sayesinde mi yapiyorlar? Bilgi verirseniz sevinirim.

Ayrica onerir misiniz? Alinir mi?

Son düzenleme:
Merhaba,

Mesela İtemsatış'ta bulunan YouTube hileleri (izlenme, abone, begeni, yorum vb.) Nasıl isliyor? 500 gercek izleyici diyor ama 500 kisiyi nereden buluyor bu satici? Bir program sayesinde mi yapiyorlar? Bilgi verirseniz sevinirim.

Ayrica önerir misiniz? Alınır mı?

Ben de satıyorum İtemsatış'ta YouTube abone kategorisinde adımı görebilirsin, gerçek datadan yazılımlar ile gönderiyoruz.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben de satıyorum İtemsatış'ta YouTube abone kategorisinde adımı görebilirsin, gerçek datadan yazılımlar ile gönderiyoruz.
Bu gibi seyler (abone, izlenme, yorum vb.) Algoritmayi olumsuz etkiliyormus hocam. Ayrica YouTube bunu fark edebilir diyorlar. Bu dogru mu? Ben baktim saticilar aciklamalarina sorun olmaz yazmislar.

Bu gibi seyler (abone, izlenme, yorum vb.) Algoritmayi olumsuz etkiliyormus hocam. Ayrica YouTube bunu fark edebilir diyorlar. Bu dogru mu? Ben baktim saticilar aciklamalarina sorun olmaz yazmislar.
Singuanın belirttiği gibi ürünler real data üzerinden gönderiliyor sitedeki çoğu satıcı tarafından. Ayrıca site kalite ve destek sağlama konusunda da satıcılara nefes aldırmayacak derecede baskı kuruyor. Singua da doğrulayacaktır bu dediğimi zaten. Dolayısı ile ürün satın alırken çekinmenizi gerektirmeyecek bir site. Raporlama sistemi hakkında bilginiz varsa kolay kolay mağdur da olmazsınız.