Telefon arabaya Bluetooth ile bağlıyken, telefonun şarjı %30'un altına düşünce "Akü şarjı düşük" uyarısı veriyor teyp. Arabadan bağımsız. Bu bir çeviri hatası aslında. :)
Benim araç da aynı uyarıyı veriyor. Ufak karışıklığa sebep oluyor.

Siz benim aracın verdiği hatayı görün bir. Aracı P'ye alıp  derhal terk ediniz. Derhal nedir? İngilizcesinde öyle bir şey yazmıyor.

Son düzenleme:

Açıkçası W213FL kasa kodlu Mercedes-Benz E200d AMG düşünüyordum fakat belirttiğim üzere Türkiye'ye gelen araçların hiçbiri aradığımız özellikleri içermiyor, aradığımız özellikleri içeren araçlarda üçüncü taraf galeriler tarafından ithal edildiği için bahsettiğim şüpheler oluşuyor, en iyisi ithal araç almamak bu sebepten ötürü başka araçlara yönelim gösterdik.

Ithal araba alinmaz cunku (TR'de hic olmayan veya az olan bir arac ise) bakimi icin bir ton masraf dokersiniz. Ayrica kaza durumunda tamir icin yine bir servet isterler.
Günümüz araçlarında alt takımda öyle bir durum yok, olursa anca karoser parçalarında olur. Onda da karosere kasar verecek bir hasar alacak da ondan sonra düşüneceksin. İthal araba alınır, sadece katakulli olmaması önemli. Mesela Grey Market gelen araçlarda ÖTV düşük gösteriliyor ve bu daha sonrasında sıkıntı çıkarıyor. Böyle bir durum yoksa alınabilir.
Eniştem daha Prosche'nin Türkiye'ye getirmediği zamanda yurt dışından Cayenne Turbo getirmişti; bunu da Porche Türkiye ile anlaşıp kendi bünyelerine tescillemişti ve garanti kapsamına almıştı arabayı.