cakiiiiiii3

Uzman
RX 7700XT ile çoğu oyunda çok sorun yaşadım. Konularıma bakabilirsiniz. Mayıs ayına doğru ekran kartımı garantiye göndereceğim ve iade isteyeceğim. Sizce onaylarlar mı? Daha önce yapan oldu mu?

RX 7700XT ile çoğu oyunda çok sorun yaşadım. Konularıma bakabilirsiniz. Mayıs ayına doğru ekran kartımı garantiye göndereceğim ve iade isteyeceğim. Sizce onaylarlar mı? Daha önce yapan oldu mu?
Keyfi iade kabul etmez firmalar sorunlu çıkmadığı takdirde iade edemezsin.

Ekran kartı arızalıysa iade/değişim yapmak zorunda. Ne gibi sorunlar yaşadınız?
Valorant , CS2 , Roblox gibi oyunlarda takılmalar, GTAV de direk 2 3 saniyelik droplar ESC menüye girdiğimde oyun 5 6 saniye takılıyor kasarak ilerliyor öte yandan spotify youtube gibi uygulamalarda takılmalar oluyor hele ki mause imleciyle bir anda aşşağıya indirdiğimde çok bariz belli oluyor.

Keyfi iade kabul etmez firmalar sorunlu çıkmadığı takdirde iade edemezsin.
Düzgün çalışsa neden iade edeyim ki ?

Çok uzun süre geçerse onaylamayabilirler belki. Bir de iade için geçerli bir sebep olması lazım.
Bu dropları telefon ile kayıt'a alıp onlara göndersem inanmazlar mı ?

Eğer ürün gerçekten sorunluysa iade veya değişim yapılır itopya genellikle iade yapmıyor yenisini yollarlar.

Eğer ürün gerçekten sorunluysa iade veya değişim yapılır itopya genellikle iade yapmıyor yenisini yollarlar.
Ben özellikle iade isteyeceğim çünkü AMD kullanmak istemiyorum artık. Kendi uygulaması bile doğru düzgün çalışmıyor oyun oynarken açamıyorum arada çöküyor vs. Özellikle iade istediğimi belirtsem olmaz mı ?

Ben özellikle iade isteyeceğim çünkü AMD kullanmak istemiyorum artık. Kendi uygulaması bile doğru düzgün çalışmıyor oyun oynarken açamıyorum arada çöküyor vs. Özellikle iade istediğimi belirtsem olmaz mı ?
Ozaman belirtin önceden illa zorla değişim yaparlarsa THH'ye başvurun, bence ürün sorunlu AMD gayet stabil.

Yük altında kapansa güç kesse vs olsa kart kesin sıkıntılı diyecem ama başka donanımdada sorun olabilir.

AMD her yönden stabil çalışıyor 6x serisinden beri. Bizzat tecrübe ettiğim için böyle konuşabiliyorum.

Yük altında kapansa güç kesse vs olsa kart kesin sıkıntılı diyecem ama başka donanımdada sorun olabilir.

AMD her yönden stabil çalışıyor 6x serisinden beri.
Valorantta akıcı değil oyun bariz bir şekilde mesela ben fareyi çevirirken sanki hz im düşmüş gibi hissediyorum.

İnternettede bu sorunu yaşayan çok.

AMD her yönden stabil çalışıyor 6x serisinden beri. Bizzat tecrübe ettiğim için böyle konuşabiliyorum.
Hangi kart var sizde ? valorant cs2 oynadınız mı hiç.