Arkadaşlar simdi bir iki ROG ürün aldim. Bunlarin ustunde "Seçili ASUS ürünleri satın alımlarınızda 9.450 TL'ye kadar geri ödeme alın. Detaylar için: geri ödeme kampanya linki" diye bir şey yaziyor. Ben mail attim yarin cevaplanir ama bosluktan bir de foruma yazmak istedim. Bunu test etmis kullanmis birileri var mi? Bu kampanya var mi yok mu? Siteye girdigimde ASUS hesabima login olmama ragmen site ayni duruyor. ASUS ile iletisime gectigimde ise bana bu kampanyanin İtopya'nin kendi kampanyasi oldugunu soylediler. İtopya ile iletisime gecmem gerektigini soylediler.
Aldığınız ürünlerin faturasını (itopya'da kampanya farklı işleyebilir, başka bir şey isteyebilirler) onlara mail yoluyla atıyorsunuz, eğer şartları karşılıyorsanız aldığınız ürüne biçilen "cashback" değeri kadar geri ödeme alıyorsunuz. Asus ile alakası yok, onların kendi kampanyası.
Tabii sözü geçen kampanya varsa.
Aldığınız ürünlerin faturasını (itopya'da kampanya farklı işleyebilir, başka bir şey isteyebilirler) onlara mail yoluyla atıyorsunuz, eğer şartları karşılıyorsanız aldığınız ürüne biçilen "cashback" değeri kadar geri ödeme alıyorsunuz. Asus ile alakası yok, onların kendi kampanyası.
Tabii sözü geçen kampanya varsa.