kubatotuzsubat111
Uzman
Bunu almayı düşünüyorum. Bazıları 1000 1500TL indirimli alabiliyormuş. Nasıl oluyor acaba bilen var mı? Bayağı karışık geldi bana.
Bunu almayı düşünüyorum. Bazıları 1000 1500TL indirimli alabiliyormuş. Nasıl oluyor acaba bilen var mı? Bayağı karışık geldi bana.
parolaparaya para yüklüyorum yani değil mi.1. Iyzico ve Parolapara hesabı açıyoruz.
2. Iyzico'da İtopya alışverişlerine %10 cashback ve ilk ödemeye 500 TL cashback kampanyalarına katılıyoruz.(eğer kampanyaya katıl demezsen alamazsın)
3. Parolapara'da ilk ödemeye %50 cashback kampanyasına katılıyoruz.
4. ürünü alırken ödeme adımında Iyzico ile öde deyip Parolapara kartımızı giriyoruz.
5. cashbackiniz hayırlı olsun.
Iyzico üzerinden alınan parayı farklı hesaba çekemezsin o konuda uyarı geçeyim.
Parolapara'ya para yüklüyorum yani değil mi?
Iyzico basitmiş de Parolapara bayağı uğraştırıyor. Bir de telofonumda NFC özelliği bulunmuyormuş doğrulama yapmadım. Her şeyi baştan yapmam gerekiyor. Gerçekten saçmalık yani sadece Iyzico'yu yapacağım hocam eyvallah.
anladım hocam başta karışık gibiydi ama sistem basitmiş.Banka hesabı açıyorsun gibi maalesef biraz uğraştırıyor. Parolapara'ya para yüklüyorsun. İyizico sadece aracı ödeme sistemi gibi düşün elektroik ödeme sistemi gibi yani umarım anlatabilmişimdir.