k4moncik

Yetkin
İtopya'da 13400F almak istiyorum. 4.499 TL iki kampanyayı beraber kullanırsam 3600'e kadar düşüyor. Hala devam ediyor mu? Bir de mesela ürün 4.500 TL Iyzico hesabımda 4.500 mü olması lazım yoksa 4.000 mi olması lazım?

Son düzenleyen: Moderatör:
İtopya'da 13400F almak istiyorum. 4.499 TL iki kampanyayı beraber kullanırsam 3600'e kadar düşüyor. Hala devam ediyor mu? Bir de mesela ürün 4.500 TL Iyzico hesabımda 4.500 mü olması lazım yoksa 4.000 mi olması lazım?
Eğer ikisinde de ilk alışverişiniz ise çalışır. Parayı Parolaparaya atacaksınız. İtopya üzerinden iyzico ile ödeme aşamasına geçip oraya Parolaparadaki kart bilgilerinizi gireceksiniz.

Eğer ikisinde de ilk alışverişiniz ise çalışır. Parayı Parolapara'ya atacaksınız. İtopya üzerinden Iyzico ile ödeme aşamasına geçip oraya Parolapara'daki kart bilgilerinizi gireceksiniz.

Parolapara'yi mi girecegim Iyzico'yu mu? Bir de hesabimda 4500TL mi olmasi gerek? Eger oyleyse Iyzico'dan gelecek parayi cekebilir miyim?

Dün İtopya'dan sipariş vermeye çalışınca İyzico seçeneğini göremedim, önceden vardı sanırım kaldırılmış.

Parolapara'yi mi girecegim Iyzico'yu mu? Bir de hesabimda 4500TL mi olmasi gerek? Eger oyleyse Iyzico'dan gelecek parayi cekebilir miyim?
Parolapara kartında + İyzico bakiyende minimum sipariş tutarı kadar para olması lazım.

İyzico sayfasında itopya'da geçerli olduğu söylenir ama önemli olan itopyada ödeme yöntemi olarak iyziconun bulunması. Eğer kampanya katılma yerleri varsa ikisine de girip katılın. Hesabınızda 4500 TL olması gerekiyor. Parolaparadaki bakiyeyi direkt IBAN'a aktarabilirsiniz. İyzicodaki dolaylı yollardan kesintilerle aktarılıyor.

PcKolik, İtopya veyahut Gaming.Gen.TR'den alacagim. Maksimum 1hafta icinde yeniden konuya yazarim. Yardimlariniz icin teşekkür ederim.

@14925 hocam islemci anakart sattim. Papara hesabimda 4300TL var su anda Iyzico ve Parolapara'yi nasıl kullanacagimi tek tek aciklar misiniz?

Son düzenleme:
Son düzenleme: