Merhaba, cumartesi günü İtopya'dan RTX 4060 Ti bulunan DA-G10 isimli hazır sistemi sipariş etmiştim. Şimdi incelediğimde biraz acele ettiğimi fark ettim ve RX 7700XT'li olan DA-G11 daha mantıklı geldi. Şu anki siparişim daha kargoya verilmedi fiyat olarak da aynılar yarın kargoya verilmeden çağrı merkezi ile konuşsam iptal etmeden değişim yaparlar mı? Yoksa şu an iptal edip parayı bekleyip DA-G11'i mi almalıyım? Yardımcı olursanız sevinirim.
Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Ü
ÜçyüzGoneBeş
Direkt kafanıza göre değişim yapamazsınız. Örnek olarak aldığınız hazır sistem hasarlı geldi, kanıtlarınız var ve kargo şirketine tutanak tutturdunuz; Öyle değişim yapılır ancak bu değişim farklı bir sistemle değil yine aynı bileşenlerin olduğu hazır sistemle değişim yaparlar.
İptal edip para iadesini bekleyip daha çok beğendiğiniz hazır sistemi alabilirsiniz.
Direkt kafanıza göre değişim yapamazsınız. Örnek olarak aldığınız hazır sistem hasarlı geldi, kanıtlarınız var ve kargo şirketine tutanak tutturdunuz; Öyle değişim yapılır ancak bu değişim farklı bir sistemle değil yine aynı bileşenlerin olduğu hazır sistemle değişim yaparlar.
İptal edip para iadesini bekleyip daha çok beğendiğiniz hazır sistemi alabilirsiniz.
İptal konusunda şöyle bir sıkıntım var. Ürünü taksit ile almıştım iade sistemi nasıl işliyor ? Çünkü param yatmadan stoklar tükenirse alamayabilirim normal olarak.
Aslında daha çok oyun oynamak için aldım fakat arada büyük bir fark var performans bakımından daha çok rekabetçi oyunlar oynayacağım için verdiğim karar hiç mantıklı gelmedi.
Aslında daha çok oyun oynamak için aldım fakat arada büyük bir fark var performans bakımından daha çok rekabetçi oyunlar oynayacağım için verdiğim karar hiç mantıklı gelmedi.