8898

Üstün
Açılış Hamlesi
Merhaba,

İtopya'dan Xbox gen 9 kol aldım ve ürün sorunlu çıktı, servise başvurdum ve talep açtılar. Fotoğraftaki gibi gönderim etiketini yazdırın diyor fakat tıkladığımda servis sayfasına atıyor yani ne yazdırılacak bir şey var ne de başka bir şey. Ürünü şubeden vereceğim fakat hangi kodla vereceğim hakkında bilgim yok. Yardımcı olabilir misiniz?

1741799459193.webp

Son düzenleme:
Merhaba,

İtopya'dan Xbox gen 9 kol aldım ve ürün sorunlu çıktı, servise başvurdum ve talep açtılar. Fotoğraftaki gibi gönderim etiketini yazdırın diyor fakat tıkladığımda servis sayfasına atıyor yani ne yazdırılacak bir şey var ne de başka bir şey. Ürünü şubeden vereceğim fakat hangi kodla vereceğim hakkında bilgim yok. Yardımcı olabilir misiniz?

Eki Görüntüle 132069
1. Servis Sayfasına Giriş Yapın: İtopya'nın müşteri hizmetleri veya servisi sayfasına tekrar giriş yapın.

2. Talep Durumu Kontrolü: Sipariş numaranızı ve şifrenizi kullanarak mevcut talep durumunu kontrol edin.

3. Gönderim Etiketi: "Gönderim Etiketi" kısmına tekrar tıklayın. Eğer yönlendirme gerçekleşiyorsa, tarayıcıdan sayfayı yenilemeyi deneyin veya farklı bir tarayıcı kullanın.

4. Müşteri Hizmetleri ile İletişim: Eğer hala gönderim etiketini göremiyorsanız, İtopya'nın müşteri hizmetleriyle iletişime geçin. Sipariş numaranızı ve yaşadığınız sorunu belirtin.

5. Paketleme: Ürünü güvenli bir şekilde paketleyin ve faturayı iç kısmına eklemeyi unutmayın.

6. Şubeye Teslim: Müşteri hizmetlerinden aldığınız bilgi doğrultusunda, şubeye teslim ederken herhangi bir kod ya da belgeye ihtiyacınız olup olmadığını sorun.

7. Takip ve Geri Dönüş: Ürününüzü teslim ettikten sonra, sürecin nasıl ilerlediğini takip edin. Müşteri hizmetleri ile ihtiyacınız olduğunda irtibat kurmaktan çekinmeyin.

Bu adımları takip ederek sorununuzu çözmeyi deneyebilirsiniz.