İY- Avusturya 2-1 Türkiye

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan 144
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 23
  • Görüntüleme Görüntüleme 753
  • Etiketler Etiketler
    türkiye

144

Üstün
Makaleler
1
Hazırlık maçı olarak oynanan Avusturya maçının ilk yarısını mağlubiyetle kapattı Türkiye.

Xaver Schlager 1 gol 1 asistle oynuyor.

Sizce Vincenzo Montella ikinci yarıda ne yapmalı?

İrfan Can ve Merih Demiral çıkmalı.
Maçı izlemiyorum ama Merih hakkında sosyal medyada eleştiriler vardı.

Maç şu anda 3-1 Avusturya üstünlüğünde.

Son düzenleme:
Bekler kötü olduğu için kanatlara top gelmiyor, Mert'i sola atıp BAY sağ beke alınabilir. Orta sahada tempo yok, Salih-İsmail değişikliği güzel olur. Son olarak defans çok kötü ama yapacak bir şey yok, ilerleyen zamanlarda Abdülkerim Çağlar/Ozan tandemi kurulabilir.

Takımda organize futbol adına hiçbir şey yok. Ne yaptığımız belli değil.

Uğurcan da çıkarabilecek iki topu yedi. Belki ikinci gol çok uzak mesafe denebilir ama 3. gol yenmeyecek bir gol.

Ama pozisyon da bulamıyoruz. Kaleci kurtarsa neye yarayacak.

Aha penaltı kullanacaklar.

İfadeler: 144
Almanya maçından sonra ne hayaller kurmuştuk be. Milli arada sıkıldığım için açtım maçı ama izlemek daha da sıkıcı, eziyorlar bizim takımı.

Hakan Çalhanoğlu maalesef Türkiye'nin aktif kadrosunun hiçbir 11ine uymuyor. Neden zorlanıyor? Anlamıyorum.

Ayrıca Uğurcan 2 yıldır amatör liglerimizdeki kalecilerden daha amatörce bir performans sergiliyor. Bir çok kaleci bu isimlerden dolayı harcanıyor. Üzücü, Montella maalesef Türkiye için doğru tercih değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…