Detaylar
Kim cevapladı?Aramızda kalsın, 2-3 kazanacağız.
Ethem Efe
Üstün
Olmadı.
41. dakikada attığımız golde spiker şaşırdı. İspanya'nın golünü unuttu ve bir sıfır oldu dedi. 
Görkem Say
Üstün
Turnuvanın favori takımı. Beklenmedik bir mücadele verdik ama vitesi çok yükseltmediler. İlk maçta gördük zaten vites yükselttiklerinde neler olduğunu. Çok garip bir takım ya karşısında durmak zor hakikaten.
Omerta Silenzio
Başarılı
En son İspanya'ya deplasmanda 1954 yılında gol atmışız.
Bende nasıl bir şans varsa üstat, yüce rabbim en iyisini bilir ama bayağıdır iddia oynamıyordum. Güzel maçlar var dedim, cepte ki son döner paramla kombine yaptım, tek bu maçtan yattım. Sana yemin ediyorum ağlayacaktım, baba böyle bir şey olamaz. 5 maçın hepsi geldi, tek bu yattı. Gitti 3.5K,
Keşke KG var oynasaydım, nereden bilelim berabere kalacaklarını. 1954 diyosun, 1954 Atatürk'ün bile görmediği bu hadise benim başıma geldi. Evren büyük oynuyor üstümüze.
Son düzenleyen: Moderatör:
sndwchmaker
Yetkin
Modern futbolda artık her şey olabiliyor. Kumarın yıkıcı ve olası sonuçlarıyla karşılaşmışsınız. Geçmiş olsun.Bende nasıl bir şans varsa üstat, yüce rabbim en iyisini bilir ama bayağıdır iddia oynamıyordum. Güzel maçlar var dedim, cepte ki son döner paramla kombine yaptım, tek bu maçtan yattım. Sana yemin ediyorum ağlayacaktım, baba böyle bir şey olamaz. 5 maçın hepsi geldi, tek bu yattı. Gitti 3.5K,
Keşke KG var oynasaydım, nereden bilelim berabere kalacaklarını. 1954 diyosun, 1954 Atatürk'ün bile görmediği bu hadise benim başıma geldi. Evren büyük oynuyor üstümüze.