İY: Beşiktaş 0-2 Frankfurt

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan SF26
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 9
  • Görüntüleme Görüntüleme 229
  • Etiketler Etiketler
    beşiktaş

SF26

Üstün
Statta olsam muhtemelen enfarktüs sonrası kendimi yoğun bakım ünitesinde falan olurdum herhalde. Ersin'i kaleci diye kaleye koymak zorunda olmamıza mı yanayım, Immobile'nin kaçırdığı penaltıya mı yanayım, karşı kalecinin Beşiktaş maçlarındaki Uğurcan gibi kurtarışlar yapmasına mı yanayım neye yanayım bilemedim.
Akıl sağlığımı yitireceğim bu takım yüzünden.

Bir dakika, ilk önce Galatasaray sonra Beşiktaş, yoksa...

Ben de Beşiktaşlıyım da böyle saçmalıkları görünce kendime Beşiktaşlı demiyor, takımsız diyorum. Anlam veremiyorum ya.
Anlam vermeyi geçtim, akıl sağlığımı korumaya çalışan bir Beşiktaşlı demeye başladım artık, durum o kadar vahim.

Anlam vermeyi geçtim, akıl sağlığımı korumaya çalışan bir Beşiktaşlı demeye başladım artık, durum o kadar vahim.
Çok büyük takımdı da teknik direktörler bitirdi.

Son düzenleyen: Moderatör:
İlk yarı iyi gibiydik penaltı golü ve ardından gelen gol kötü oldu. Ama Beşiktaş'ım maçı hala çevirebilir en kötü 2-2 biter diyorum.

GS maçından sonra bir de bu maçı kaybetmek kötü olur. Umarım Beşiktaş çevirir maçı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…