Şu ana kadar gördüğüm yorumcular hep penaltı değil demiş, üstteki twitin sahibi de Fenerli bu arada zaten bilirsiniz ama.
Sadece fenerli arkadaşlara göre pozisyon penaltı
Söyledikleri her şeyin tersine çıkmasına bayılıyorumDoğru söylüyorsunuz, yapay zeka da Beşiktaş'lı. Hatta yapay zeka da yapıya dahil.
Basit bir yapay zeka bile şöyle söylüyor;
Doğru söylüyorsunuz, yapay zeka da Beşiktaş'lı. Hatta yapay zeka da yapıya dahil.
Basit bir yapay zekaya sor dedin hoca, sordum. Çok mu zor yani sormak da vay anasını diyorsun.. Denileni yapınca da suçlu oluyoruz.Gerçekten yapay zekaya video atıp analiz yapmasını mı istediniz vay anasını...
Sadece pozisyonu gönderip yorumun doğru kısmını da bulup reddiyesini istemiştim. Neyden ne çıkarıyorsunuz..Gidip resmi FIFA kurallarını sormak yerine yorum yaptırmanız zaten sizin bir şeyleri doğru öğrenmek değil kendi takımınızı haklı çıkarmak için uğraştığınızı gösterir.
Gerçekten yapay zekaya video atıp analiz yapmasını mı istediniz vay anasını... Kimlere laf anlatmaya çalışıyoruz. Tamamdır hocam pozisyon penaltı değil eyvallah. Oradaki "neredeyse" yorumuna da dikkat etmenizi istiyorum. Gidip resmi FIFA kurallarını sormak yerine yorum yaptırmanız zaten sizin bir şeyleri doğru öğrenmek değil kendi takımınızı haklı çıkarmak için uğraştığınızı gösterir.
Zaten attığınız yorumda bile ilk temas edilen noktada Nene ceza sahası çizgisine adımını atıyor abiciğim nasıl penaltı değil bu? Allahınızı seviyorsanız ya.
- Kural: Faulün başladığı nokta ceza sahası dışındaysa, hareket içeride devam etse bile karar serbest vuruş olmalıdır.
- Eğer hakem pozisyonu içeride süzdüyse bu net bir görüş hatasıdır. Videodaki perspektife göre savunmacının müdahalesi çizginin bir karış kadar dışında başlıyor.
Ben anlamadım siz maç kazanınca bir şey yok ama Fenerbahçe her maç kazandığında ya hakem ya kollanıyor yada haksız penaltı. Madem penaltı değil itiraz etseydiniz bu duruma. Ama itiraz etmek yerine saçma sapan cümleler kuruyorsunuz.