Kim?

• Fenerbahçe

Oy: 18 52,9%
  • Beşiktaş

Oy: 16 47,1%

• Oy verenlerin toplamı
    34
Ben anlamadım siz maç kazanınca bir şey yok ama Fenerbahçe her maç kazandığında ya hakem ya kollanıyor ya da haksız penaltı. Madem penaltı değil itiraz etseydiniz bu duruma. Ama itiraz etmek yerine saçma sapan cümleler kuruyorsunuz.

komedi gibisiniz.

Sen bu görüntüye penaltı diyorsan bir daha futbol izleme hocam has Fenerbahçe'li insanlar bile penaltı olmadığını söylüyor, Bunu söyleyen sizsiniz galatasaray her lig maçına şike diyorsunuz haksız şampiyon dersiniz ama lig sonuncusu adamdan 2 gol yersiniz :D

Sen bu görüntüye penaltı diyorsan bir daha futbol izleme hocam has Fenerbahçe'li insanlar bile penaltı olmadığını söylüyor, Bunu söyleyen sizsiniz galatasaray her lig maçına şike diyorsunuz haksız şampiyon dersiniz ama lig sonuncusu adamdan 2 gol yersiniz :D
Hangi Fenerbahçeli biri söylüyor penaltı olmadığını kaynak atsana lütfen. Adamın sol ayağı bas baya değiyor adama ve penaltı değil diyorsan futbolu bence sen izlememelisin. Bir kere tarafsız olarak yorumlayın şu maçları artık. Lig sonuncusundan 2 gol yedik ama şikeyle haksız şampiyon olan takım lig sonuncusundan 2 yiyen takımı yarı sahadan çıkartmadı o nasıl olacak peki?

Hangi Fenerbahçe'li biri söylüyor penaltı olmadığını kaynak atsana lütfen. Adamın sol ayağı bas bayağı değiyor adama ve penaltı değil diyorsan futbolu bence sen izlememelisin. Bir kere tarafsız olarak yorumlayın şu maçları artık. Lig sonuncusundan 2 gol yedik ama şikeyle haksız şampiyon olan takım lig sonuncusundan 2 yiyen takımı yarı sahadan çıkartmadı o nasıl olacak peki?
Bu adamlar Fenerbahçe'li şimdi dersin bu adamlarda ayarlı diye :D neyse tartışmaya gerek yok mayıs'lar bizimdir diyorum iyi günler.

Kötü oynadıklarını kabul edemiyor fenerbahçeliler 21-22 sezonunda GS 13 sırada bitirdi o zamanda şike yapıyordu? 2 bitirdiniz :D

Son düzenleme:

Bu adamlar Fenerbahçe'li şimdi dersin bu adamlarda ayarlı diye :D neyse tartışmaya gerek yok mayıs'lar bizimdir diyorum iyi günler.

Kötü oynadıklarını kabul edemiyor fenerbahçeliler 21-22 sezonunda GS 13 sırada bitirdi o zamanda şike yapıyordu? 2 bitirdiniz :D

Ayarlı değil. Temas yok demelerinden belli kör oldukları. Eğer gerçekten tarafsız olsan, gerçekten futboldan anlasan ve kurallarını bilsen penaltı kararının doğru olduğunu anlarsın. Aynı pozisyonda siz olsanız penaltı değil diyeni asarsınız. Cem Yılmaz'ı bile komiklikte geçtiniz. Sizin gibilerin haline gülüyoruz artık boş duvara konuşsak o bile anlar siz bir şey anlayamadınız hala.

Bu da Trabzon Galatasaray derbisinde olmayan "ofsayt" ile iptal edilen gole doğru karar diyen ve Twitter'daki en ünlü hesaplardan biri, karara penaltı demiş. Sadece bir kişinin ağzından çıkan lafa göre mi hareket ediyorsanız alın açıklamalı kanıt.

1775482114732.webp

Bu da Trabzon Galatasaray derbisinde olmayan "ofsayt" ile iptal edilen gole doğru karar diyen ve Twitter'daki en ünlü hesaplardan biri, karara penaltı demiş. Sadece bir kişinin ağzından çıkan lafa göre mi hareket ediyorsanız alın açıklamalı kanıt.

Eki Görüntüle 239084
Hocam bu şikesaray camiası kendi yaptıklarını görmeyendir. Daha düne kadar Samsun'a ve Beşiktaş'a verilmeyen kartları unutan tayfadır bunlar. Boşuna atmana gerek yok bunu da saçma sapan konudan bağımsız yorumlayıp aradan sıyrılmaya çalışacaklar.

Al bu da fenere yeni transfer ettiğimiz Nihat kahveci.

Bu da şu an aktif olarak hakemlik yapan birinin yorumu.