Adınıza çok ama çok sevindim hocam, hep böyle mutlu ol. Sen bu kadar iyi olunca ben de iyi oldum. Hep böyle ol.

Çok ama çok teşekkür ederim. :)

İlişkiniz iyi değil miydi, ne zaman?

Kendisi bitirmek istedi, bitirdik. Şu an nasıl, nerede, ne yapıyor? Haberim yok. Ama tatsız ayrılık değildi, mutlu ayrıldık. Yolu açık olsun. :)

50 derece sıcaklığın içinde kavrulmuş ay çiçeği gibi koltukta oturup boş boş monitöre bakıyorum. 2 hafta önce KPSS girdiydim, yarın sabah da ALES'e gireceğim. Sıcağa mı söveyim, yıllardır sınavlardan sınava girmeme mi söveyim, iş yok, karı yok bunlara mı söveyim bilmiyorum. Hayatıma renk katsın diye birkaç haftaya 4K OLED monitör alacağım. Belki bütün bu negatif şeylere biraz da olsa pozitiflik katar.

50 derece sıcaklığın içinde kavrulmuş ay çiçeği gibi koltukta oturup boş boş monitöre bakıyorum. 2 hafta önce KPSS girdiydim, yarın sabah da ALES'e gireceğim. Sıcağa mı söveyim, yıllardır sınavlardan sınava girmeme mi söveyim, iş yok, karı yok bunlara mı söveyim bilmiyorum. Hayatıma renk katsın diye birkaç haftaya 4K OLED monitör alacağım. Belki bütün bu negatif şeylere biraz da olsa pozitiflik katar.
Verilen emekler boşa çıkmaz hocam, elinden geleni yap.

Maaş gününü bekliyorum gitar almak için. Piyasayı alt üst edeceğiz 🤘 şaka bir yana çalışmak güzel, ilk deneyimim oluyor.

Benim de ilk deneyimim biraz heyecanlı geçmişti. Çalıştığım yerde ki abi çok iyi bir insandı hakkını ödeyemem. Aslında hala çalışırdım ama astım yüzünden gidemedim.