Silverback Gorilla
Üstün
İlişkiniz iyi değil miydi, ne zaman?
İlişkiniz iyi değil miydi, ne zaman?
Adınıza çok ama çok sevindim hocam, hep böyle mutlu ol. Sen bu kadar iyi olunca ben de iyi oldum. Hep böyle ol.
Çok ama çok teşekkür ederim.
Kendisi bitirmek istedi, bitirdik. Şu an nasıl, nerede, ne yapıyor? Haberim yok. Ama tatsız ayrılık değildi, mutlu ayrıldık. Yolu açık olsun.![]()
Sildi.
İyi akşamlar hocam. Sükür ki iyiyiz, çalışma hayatına devam. Siz nasılsınız?Herkese iyi akşamlar hocalarım. Sağlığınız sıhhatiniz umarım iyidir. Hepinizi merak ettim, hâlinizi hatırınızı sormak istedim. Nasılsınız?
Şükürler olsun hocam balkonda hava alıyorum serinlik var.İyi akşamlar hocam. Sükür ki iyiyiz, çalışma hayatına devam. Siz nasılsınız?
Verilen emekler boşa çıkmaz hocam, elinden geleni yap.50 derece sıcaklığın içinde kavrulmuş ay çiçeği gibi koltukta oturup boş boş monitöre bakıyorum. 2 hafta önce KPSS girdiydim, yarın sabah da ALES'e gireceğim. Sıcağa mı söveyim, yıllardır sınavlardan sınava girmeme mi söveyim, iş yok, karı yok bunlara mı söveyim bilmiyorum. Hayatıma renk katsın diye birkaç haftaya 4K OLED monitör alacağım. Belki bütün bu negatif şeylere biraz da olsa pozitiflik katar.
Maaş gününü bekliyorum gitar almak için. Piyasayı alt üst edeceğizşaka bir yana çalışmak güzel, ilk deneyimim oluyor.