Astronotarda
Üstün
360 önermem, o antivirüsün kaynakları pek güvenilir değil. Avast zaten ne yaptığını bilmiyor. Norton idealdir.360 anti virüs öneririm veya Kaspersky BitDefender Avast McAfee.
360 önermem, o antivirüsün kaynakları pek güvenilir değil. Avast zaten ne yaptığını bilmiyor. Norton idealdir.360 anti virüs öneririm veya Kaspersky BitDefender Avast McAfee.
360 Total Security pek iyi değildi sanki. Avast virüsün kendisi korsan oyun kurarken reklamı geliyor.360 anti virüs öneririm veya Kaspersky BitDefender Avast McAfee.
Xylent kullan çok iyi.(!)
360'a Anti-Virüs demeye bin şayet ister.360 anti virüs öneririm veya Kaspersky BitDefender Avast McAfee.
Çok hafif Kaspersky ne fazla kaynak tüketecek.Kaspersky fazla kaynak tüketiyor ayrıca oyun ve video tüketiminde uyku modu özelliği yok.
360 Avast'tan bile daha kötü. Kurmayın.360 Total Security pek iyi değildi sanki. Avast virüsün kendisi korsan oyun kurarken reklamı geliyor.
"İş bilgisayarları için"McAfee reaktif koruması iyi. Ben ev kullanıcısıyım.
Zamanında Windows 7 ile kullanmıştım. Bir ara çok popülerdi.Xylent kullan çok iyi.(!)
360'a Anti-Virüs demeye bin şayet ister.
Çok hafif Kaspersky ne fazla kaynak tüketecek.
360 Avast'tan bile daha kötü. Kurmayın.
Kaspersky kaynak yerine bilgisayarı tüketiyorXylent kullan çok iyi.(!)
360'a Anti-Virüs demeye bin şayet ister.
Çok hafif Kaspersky ne fazla kaynak tüketecek.
360 Avast'tan bile daha kötü. Kurmayın.
"İş bilgisayarları için"
Ben de kullanmıştım, BitDefender motoru kullanırken iyiydi sonra bozdu.Zamanında Windows 7 ile kullanmıştım. Bir ara çok popülerdi.
Arka planda 2.3 GB'lik dosya indiriyorum, ona rağmen böyle.
Zaten kaynak çok kullanmıyor, ama mavi ekran sorunları beni aşırı tilt etti.Bende kullanmıştım, Bitdefender motoru kullanırken iyiydi sonra bozdu.
Arka planda 2.3 GB'lik dosya indiriyorum ona rağmen böyle.
Eki Görüntüle 36096
Kaspersky'da 1.5MB yiyor.
Evet.
Bende kullanmıştım, Bitdefender motoru kullanırken iyiydi sonra bozdu.
Arka planda 2.3 GB'lik dosya indiriyorum ona rağmen böyle.
Eki Görüntüle 36096
Kaspersky'da 1.5MB yiyor.
Zaten Norton ile bir karşılaştırma yapmıyorum az Bitdefender falan kullan anlarsın. Kaspersky piyasadaki AV'lerin %90'ından daha hafif. Norton abartı hafif zaten.