Burak Birinci

Üstün
Makaleler
1
Yer
Dubai
Konunun biraz sübjektif olabileceğinin farkındayım fakat telefonumu değiştirmek istiyorum, şu an iPhone 11 Pro Max kullanıyorum. Şu an piyasadaki en iyi fotoğraf çekimine sahip telefon önerileriniz neler? Veya çıkması yakın olan bir modeli beklemek daha mı mantıklı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Honor 400 pro iyi cekiyormus sanirim 200 mp kamera varmis ama bilmiyorum bir bak istiyorsan. Bence en iyi iphone telefonlar cekiyor.

Tepe modellerin hangisini alırsan al çok sağlam kamerası olacak zaten. Günün sonunda subjektif olduğu da doğru. Vivo X200 Pro önerilebilir ama bir nesil geri kaldı. Bütçenizi de söylerseniz daha net yardım edebiliriz. Kompakt amiral gemisi olarak da ben S25'i beğeniyorum. Xiaomi 15 Ultra da tepe modellerden önerilebilecek bir cihaz.

Arkadaş, Dubai'de yaşadığını ve orada vergi olmadığını belirtmemiş; ayrıca telefon alırken özel bir bütçe ayırmasına gerek kalmadan alabildiğini de ifade etmemiş. Tavsiyem zaten iPhone 16 Pro eğer geniş ekran istiyorum diyorsan da 16 Pro Plus al, 512 gb işini görür zaten icloud da alırsın.