İyi ki TurkNet'i tercih etmişim!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Mahmut Sami
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 15
  • Görüntüleme Görüntüleme 418
Her şeyden önce özgürsünüz ya Discord'a sadece bir DNS değiştirerek giriyorsunuz. Ben memnunum.

Sen başka firmaların farklı altyapı kullandığını mı zannediyorsun memati?

Hocam onu şu acidan söyledim her zaman kendi altyapısina sahip firmalari tercih etmek anlaminda yoksa biliyoruz tabii ki ama gercekten fark ediyor zaten TurkNet bildigin Türk Telekom saha ekipleriyle calisamiyor bile
Neyse bu rezilligi anlatmama gerek yok.

TurkNet'e başvuru yapmistim farkli bir adrese kurulum ekibi Türk Telekom geliyor zaten iletisim sifir bol rezillik doluydu ve Türk Telekom fiber altyapısinda 100 MB hiz verdiklerini soylediler 2 hafta basvuru iptaliyle ugrastim her seyle ugrastim daha sonrasinda basvuruyu sonunda iptal ettim Türk Telekom basvurusunu yaptiktan 3 gün sonra her şey okeydi.

Ve birkaç daha avantaji oldu bir daha asla TurkNet'i kendi altyapısinda olmadigi surece kullanmam.

Cok haklisiniz hocam tamamen aynisi.

Türk Telekom basvurusunu yaptiktan 3 gün sonra her şey okeydi.
Telekom ekipleri TurkNet kullanıldığını öğrendikleri zaman biraz agresif hale bürünüyorlar. TT abonesi olmadığımız için suçlu muamelesi yapıyorlar. Hepsi böyle değil tabii ki. Böyle bir algı yaratılıyor. Telekom'a abone olduktan sonra sorunsuz kurulum deneyimi bundan kaynaklanıyor.

TT abonelerine öncelik veriyorlar zaten yoksa bende asik degilim TT'ye.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…