Her şeyden önce özgürsünüz ya Discord'a sadece bir DNS değiştirerek giriyorsunuz. Ben memnunum.

Sen başka firmaların farklı altyapı kullandığını mı zannediyorsun memati?

Hocam onu şu acidan söyledim her zaman kendi altyapısina sahip firmalari tercih etmek anlaminda yoksa biliyoruz tabii ki ama gercekten fark ediyor zaten TurkNet bildigin Türk Telekom saha ekipleriyle calisamiyor bile 😶
Neyse bu rezilligi anlatmama gerek yok.

Yaşanılan sorunlar şehirden şehre, hatta ilçeden ilçeye değişir. Mahalle bile fark eder. Ben son derece sorunsuz kullanıyorum. Destek ekibi de hızlı ve çözüm odaklı benim için. Kurulum ekibi de gününde ve saatinde gelmişti.

TurkNet'e başvuru yapmistim farkli bir adrese kurulum ekibi Türk Telekom geliyor zaten iletisim sifir bol rezillik doluydu ve Türk Telekom fiber altyapısinda 100 MB hiz verdiklerini soylediler 2 hafta basvuru iptaliyle ugrastim her seyle ugrastim daha sonrasinda basvuruyu sonunda iptal ettim Türk Telekom basvurusunu yaptiktan 3 gün sonra her şey okeydi.

Ve birkaç daha avantaji oldu bir daha asla TurkNet'i kendi altyapısinda olmadigi surece kullanmam.

Bu mesaja oldukça hak veriyorum. Ben de başta geçtiğimde her şey çok güzel gözüküyordu. Ekipler ilgileniyor, TT'a göre oldukça ucuz ve kaliteli hizmet alıyordum. Sonra yavaş yavaş sorunlar oluşmaya başladı tabii. Ekipler ilgilenmemeye ve hazır cevaplar atmaktan öteye gidemediler. Taahhütsüz diye reklam yapıyorlardı ama kafalarına göre 3 ayda bir zam da yapıyorlardı. Hatta 1 sene zam yapmayacağız diye söz verdiler, tonla reklam yayınladılar 2 ay sonra sağlam bir zam getirdiler. Yani TurkNet kullanılır mı evet kullanılır ancak altyapın iyiyse kullanılır. Ama bir sorun olduğunda TT altyapısı diye bir dokunamayız diyorlar. TT'a söyledik diyorlar onlarda gelip bakmıyor. Siz ulaşsanız TurkNet abonesi olduğunuz için yine bakmıyorlar. Arada haftalarca internetsiz kalıyorsunuz. Yani ben artık TurkNet'in verdiği hiçbir söze güvenmiyorum. Kendi GigaFiber altyapısının maliyetini VDSL kullanıcılarından alıyorlar resmen. Ve artık pahalı bir firma bence.

Cok haklisiniz hocam tamamen aynisi.

Türk Telekom basvurusunu yaptiktan 3 gün sonra her şey okeydi.
Telekom ekipleri TurkNet kullanıldığını öğrendikleri zaman biraz agresif hale bürünüyorlar. TT abonesi olmadığımız için suçlu muamelesi yapıyorlar. Hepsi böyle değil tabii ki. Böyle bir algı yaratılıyor. Telekom'a abone olduktan sonra sorunsuz kurulum deneyimi bundan kaynaklanıyor.

Telekom ekipleri TurkNet kullanıldığını öğrendikleri zaman biraz agresif hale bürünüyorlar. TT abonesi olmadığımız için suçlu muamelesi yapıyorlar. Hepsi böyle değil tabii ki. Böyle bir algı yaratılıyor. Telekom'a abone olduktan sonra sorunsuz kurulum deneyimi bundan kaynaklanıyor.

TT abonelerine öncelik veriyorlar zaten yoksa bende asik degilim TT'ye.