Amazon İyi niyet iadesi nedir?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan dararan
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 7
  • Görüntüleme Görüntüleme 470
Aldığım RAM kitinin arızalı gelmesi sonrası Amazon'a mail atıp arızalı kitin değişimi veya para iadesi istediğimi yazdım. İade için kargo şirketini bulamadığımı, bu konuda yardım istediğimi yazdım tarafıma gelen mail altta paylaştığım gibi. Ne oldu şimdi hiçbir şey anlamadım. Aklıma bir şey geliyor. RAM kitinin toplam fiyatı 624 TL, bir tanesi arızalıydı o yüzden bir tanesinin parasını mı yollamışlar? Öyle olsa dahi arızalı modülü nasıl yollayacağım hakkında halen bir bilgilendirme yapmadılar.

Modülü yollamanıza gerek yok. Amazon hediye kartınıza para iadesi yaptılar. Ne güzel işte, ama size sormadan bu işlemi yapamazlar.

İade nedenine bakarsanız “ürün yeterince tatmin edici değil” yazıyor. Galiba müşteriyi üzmemek amacıyla yapılan bir iade türü.

İade ederken ürün tatmin edici değil kısmını siz mi seçtiniz? Başta iade edeceğiniz zaman soruyor olması gerekiyor.

Modülü yollamanıza gerek yok. Amazon hediye kartınıza para iadesi yaptılar. Ne güzel işte, ama size sormadan bu işlemi yapamazlar.
İade nedenine bakarsanız “ürün yeterince tatmin edici değil” yazıyor. Galiba müşteriyi üzmemek amacıyla yapılan bir iade türü.
RAM almam lazım fakat o verdikleri hediye kartını kullanamıyorum ki, ne anlamı kaldı?

İade ederken ürün tatmin edici değil kısmını siz mi seçtiniz? Başta iade edeceğiniz zaman soruyor olması gerekiyor.
İade veya değişim seçtim onlar böyle bir mail atmış.

Hocam bunun hakkında da bir müşteri hizmetine ulaşın canlı destek var zaten, yardımcı olurlar bence amazon mağdur etmez.
Ürün yurt dışı ürünü olmaması gerekiyor galiba fakat yurt dışı olmayan ürünler pahalı. Bir tane modül çalışıyor o yüzden bir tane daha 8 GB alsam yeter desek bu sefer de aynı RAM yurt içinde yok. Uyumsuzluk sorunu olacak diye başka marka model almak da istemiyorum.

RAM almam lazım fakat o verdikleri hediye kartını kullanamıyorum ki, ne anlamı kaldı?
Hediye kartını Amazon Türkiye satıcının ürünlerinde kullanabilmektesiniz. Ürün aratması yaptıktan sonra satıcı olarak Amazon Türkiye filtresini kullanmanız size yardımcı olabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…