SnowRain

Yetkin
Yer
Antakya,Hatay
Merhaba,

Iyzico kampanyasından faydalanarak Gaming.gen.tr üzerinden ASUS ROG STRIX XG27ACS model monitörü satın aldım. Ürün 2 gün önce elime ulaştı. Genel olarak memnun kaldım; ancak ekrana tam karşıdan bakarken kenarların sarı renkte göründüğünü, yandan bakıldığında ise ekranın tamamının sarardığını fark ettim. (mavi ışık filtreleri kapalı durumda.)

Bu nedenle, 14 günlük cayma hakkımı kullanarak iade etmeyi düşünüyorum. Fakat ödemeyi Iyzico kampanyasıyla yaptığım için süreçte bir sorun yaşar mıyım, onu merak ediyorum. Örneğin, alışveriş sonrası 2000 TL cashback almıştım ve bu tutarı da harcadım. Ürünü iade edersem bu cashback tutarı kadar kredi kartımdan kesilir mi?

Ayrıca Gaming.gen.tr, monitör, kulaklık ve işlemci gibi ürünlerde iade kabul edilmediğini, bu ürünlerin tekrar satılamayacağı gerekçesiyle belirtiyor. Bu durumda cayma hakkımı kullanabilir miyim? Bu konuda nasıl bir yol izlemem gerektiği hakkında bilgi verir misiniz?

Teşekkür ederim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba,

Iyzico kampanyasından faydalanarak Gaming.gen.tr üzerinden ASUS ROG STRIX XG27acs model monitörü satın aldım. Ürün 2 gün önce elime ulaştı. Genel olarak memnun kaldım; ancak ekrana tam karşıdan bakarken kenarların sarı renkte göründüğünü, yandan bakıldığında ise ekranın tamamının sarardığını fark ettim. (mavi ışık filtreleri kapalı durumda.)

Bu nedenle, 14 günlük cayma hakkımı kullanarak iade etmeyi düşünüyorum. Fakat ödemeyi Iyzico kampanyasıyla yaptığım için süreçte bir sorun yaşar mıyım, onu merak ediyorum. Örneğin, alışveriş sonrası 2000 TL cashback almıştım ve bu tutarı da harcadım. Ürünü iade edersem bu cashback tutarı kadar kredi kartımdan kesilir mi?

Ayrıca Gaming.gen.tr, monitör, kulaklık ve işlemci gibi ürünlerde iade kabul edilmediğini, bu ürünlerin tekrar satılamayacağı gerekçesiyle belirtiyor. Bu durumda cayma hakkımı kullanabilir miyim? Bu konuda nasıl bir yol izlemem gerektiği hakkında bilgi verir misiniz?

Teşekkür ederim.

Gelecek paradan keser diye düşünüyorum.