emre259

Uzman
Arkadaşlar, İyzico’dan gelen kampanya parasını nakite çevirmek için İstanbulkart’a yükleme yapılıp ardından banka hesabına çekilmesi sanırım popüler bir yöntem. Bugün ben de aynısını yaptım; parayı 4 parça hâlinde İstanbulkart’a yükledim. Ancak banka hesabıma aktarmaya çalıştığımda izin vermedi. “Hesap kısıtları mevcut” uyarısı alıyorum.

Ya paramızı yiyecekler ya da bir şekilde alacağız. Bu yöntemi denemeyi düşünenler daha temkinli olsun. Gelişme olursa konuyu güncelleyeceğim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar, Iyzico'dan gelen kampanya parasını nakite çevirmek için İstanbulkart'a yükleme yapılıp ardından banka hesabına çekilmesi sanırım popüler bir yöntem. Bugün ben de aynısını yaptım; parayı 4 parça hâlinde İstanbulkart'a yükledim. Ancak banka hesabıma aktarmaya çalıştığımda izin vermedi. “Hesap kısıtları mevcut” uyarısı alıyorum.

Ya paramızı yiyecekler ya da bir şekilde alacağız. Bu yöntemi denemeyi düşünenler daha temkinli olsun. Gelişme olursa konuyu güncelleyeceğim.

Çekemesen bile en kötü marketlerde falan harcarsın ama çekiliyor olması gerek.

Onaysız hesapta para transferi yapılmıyormuş haberin olsun.

Keşke başka paylaşımlara gidip yanlış bilgi vermektense araştırsanız ilk önce.
Bir tek sen zekisin kral. Hesabı onaylamadan para transferi sekmesi bile açılmıyordu zaten. Burada yanlış bilgi yok rahat olabilirsin. Sabah uyandım transferi gerçekleştirdim. İkinci transfer için denediğimde yine aynı hatayı verdi. Zaman aşımına uğruyor demek ki. Sürekl beklemek gerek.

Artı -1 Eksi
İstanbulkart'ın sistemi berbat, bazen para yüklerken bile hata alıyorum. 153 arayıp konu hakkında bilgi alabilirsiniz.

Son düzenleme:
Bir tek sen zekisin kral. Hesabı onaylamadan para transferi sekmesi bile açılmıyordu zaten. Burada yanlış bilgi yok rahat olabilirsin. Sabah uyandım transferi gerçekleştirdim. İkinci transfer için denediğimde yine aynı hatayı verdi. Zaman aşımına uğruyor demek ki. Sürekl beklemek gerek.
"Hesap kısıtları mevcut, Ya paramızı yiyecekler ya da bir şekilde alacağız. Bu yöntemi denemeyi düşünenler daha temkinli olsun. Gelişme olursa konuyu güncelleyeceğim." diye yazan sizsiniz hocam. Herkes rahat bir şekilde transfer edebilirken sizin edememeniz ve hesap kısıtları mevcut demenizden hesap onaylamadığınızı anlıyoruz en başta zekilikle alakası yok. Sonradan aklınıza gelipte onayladığınızda ise zaten zaman aşımına uğraması da çok fazla kişinin transfer yapmasından dolayı iyzico`dan dolayı. Araştırma yapmadan laf atmanız saçma baştan markalara.

"Hesap kısıtları mevcut, Ya paramızı yiyecekler ya da bir şekilde alacağız. Bu yöntemi denemeyi düşünenler daha temkinli olsun. Gelişme olursa konuyu güncelleyeceğim." diye yazan sizsiniz hocam. Herkes rahat bir şekilde transfer edebilirken sizin edememeniz ve hesap kısıtları mevcut demenizden hesap onaylamadığınızı anlıyoruz en başta zekilikle alakası yok. Sonradan aklınıza gelipte onayladığınızda ise zaten zaman aşımına uğraması da çok fazla kişinin transfer yapmasından dolayı iyzico`dan dolayı. Araştırma yapmadan laf atmanız saçma baştan markalara.
Hocam siz laftan anlamazmısınız? Okuduğunuzu anlama probleminiz mi mevcut? Hesap doğrulaması yapmadan para transferi sekmesi bile "açılmıyor" diyorum. Burada doğru düzgün araştırma yapmadan ahkam kesen sizsiniz. Ben uygulamayı indirdiğim dakika doğrulamayı yaptım. Hala burada bilmiş bilmiş konuşuyorsunuz. Yok onay yapmamışsınız yok bilmem ne. Gerçekten bilmediğiniz konularda sallamayı çok seviyorsunuz. Ben burada bu yöntemi kullanacaklar arka arkaya karta para transferi yapmasınlar kısıt koyuyorlar yine de temkinli olsunlar dedim. Ama siz problemli bir arkadaşa benziyorsunuz.