Iyzico kampanyalarından nasıl faydalanılır?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Herolog
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 16
  • Görüntüleme Görüntüleme 222
Umarım verir yoksa ben iade ederim.

Vallahi bilmiyorum ben zaten alacaktım da her türlü de parayı almak için sürekli rahatsız ederim.

Vallahi bilmiyorum ben zaten alacaktım da her türlü de parayı almak için sürekli rahatsız ederim.

Yalan mi benim odeme yontemimi kullan diyecek hediye vereceğim diyor hiçbir şey olmazsa yapacak bir şey yok.

Yalan mi benim odeme yontemimi kullan diyecek hediye vereceğim diyor hiçbir şey olmazsa yapacak bir şey yok.
Yok genelde forumdakiler biraz fıs oluyor yok olmasada olur zaten bu haliylede gayet ucuz falan derlerdi.
Ama bizim gibi kuruşu kuruşuna hesaplayan birini görünce hoşuma gitti benim kuzene de attım :D

Yok genelde forumdakiler biraz fıs oluyor yok olmasa da olur zaten bu haliylede gayet ucuz falan derlerdi.
Ama bizim gibi kuruşu kuruşuna hesaplayan birini görünce hoşuma gitti benim kuzene de attım :D

Zaten ben banka kartimla alırdım yani fiyat aynı ama benim üzerimden para kazanıp vermezse sorun olur bir de müşteri hizmetleri çok yavaş.

Bakıyorum bazı arkadaşlar İtopya alışverişinde ilk harcamaya 500 TL kazandım demiş bazıları kazanamadım demiş bazıları müşteri temsilcisi İtopya dahil dedi demiş bazıları müşteri temsilcisi İtopya dahil değil dedi demiş.
Bazıları 500 TL olanı aldım %25 olanı alamadım demiş bazıları %25 olanı aldım 500 TL olanı alamadım demiş.
Ben İtopya 1200 TL alışverişimde %25 ve %10 olanı aldım ama ilk harcama 500 TL olanı alamadım.
Müşteri temsilcisi İtopya dahil olmadığı için alamadınız diyor ama bazı arkadaşlar almış dediğimde lafı geveliyorlar.
Bunun bir doğrusu yok mu şans işi mi bu.
Birkaç gün daha bekleyeceğim 500 TL cashback gelmezse aldığım SSD 'yi iade edeceğim paketini bile açmadım sırf bu yüzden.

Bakıyorum bazı arkadaşlar İtopya alışverişinde ilk harcamaya 500 TL kazandım demiş bazıları kazanamadım demiş bazıları müşteri temsilcisi İtopya dahil dedi demiş bazıları müşteri temsilcisi İtopya dahil değil dedi demiş.
Bazıları 500 TL olanı aldım %25 olanı alamadım demiş bazıları %25 olanı aldım 500 TL olanı alamadım demiş.
Ben İtopya 1200 TL alışverişimde %25 ve %10 olanı aldım ama ilk harcama 500 TL olanı alamadım.
Müşteri temsilcisi İtopya dahil olmadığı için alamadınız diyor ama bazı arkadaşlar almış dediğimde lafı geveliyorlar.
Bunun bir doğrusu yok mu şans işi mi bu?
Birkaç gün daha bekleyeceğim 500 TL cashback gelmezse aldığım SSD'yi iade edeceğim paketini bile açmadım sırf bu yüzden.

Normalde kampanyalarda itoypaya katıldınız ise kazanmaniz gerek linki atın o kampanyanin onlar çok oyalıyor.

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı Alt