Hocam Iyzico cumartesi günüde çalışıyor.
Not: Mesai saatlerimiz hafta içi 09.00-18.00, cumartesi 10.00- 17.00 arasındadır. Pazar günü yapılan başvurular, pazartesi sabahı 09.00-12.00 saatleri arasında cevaplanmaktadır. Başvurum ne zaman onaylanır? Başvuru onaylanma süresi 24 saattir.

Bir de eğer önceden onun üzerinden odeme yaptıysanız gelmeyebilir.

Ben dün alışveriş yaptım Iyzico'dan tüm kampanyaları tam şekilde katılıp cashback'leri toplamıştım. Eğer ilk satın alım kampanyası değilse diğerlerini alman gerek 1 gün içinde dolacağını zannetmiyorum kampanyadaki kişi sayısını. Kaç aydır süren kampanyalar bunlar.

Ben dün alışveriş yaptım Iyzico'dan tüm kampanyaları tam şekilde katılıp Cashback'leri toplamıştım. Eğer ilk satın alım kampanyası değilse diğerlerini alman gerek 1 gün içinde dolacağını zannetmiyorum kampanyadaki kişi sayısını. Kaç aydır süren kampanyalar bunlar.

Gaming.Gen.TR özel 1.000TL sınırı doldu ama diğerleri%10 veriyor.

Hocam ama kampanya detaylarında öyle bir şey yazmıyor ki. Iyzico ile öde kampanyasını ilk kullanımda veriyor parayı. Ben sistemde bir hata yaşandığını düşünüyorum.

Iyzico uygulamasından kampanyalar kısmına sanal kart oluşturarak Gaming.Gen.TR kampanyası var ona katılmış olmanız gerekiyor.