Easley

Uzman
Selam.

Nays, YouTube Premium ve Netflix gibi uygulamalarda aylık olarak düzenli biçimde ve her uygulama için ayrı ayrı mı geri ödeme yapıyor, yoksa yalnızca tek seferlik ve tek bir kategori için mi geçerli? Ya da tek bir kategoriden her ay için sadece bir kez mi uygulanıyor? %50 cashback olayı ilgimi çekti. Eğer her ay düzenli şekilde yapıyorsa ve 2026 için de aynı oranlarla yenilerlerse, sistemi denemeyi düşünüyorum.

Kampanya başına ödeme yapıyor. Kampanyalar aylık yenilenir. Bazen oranları düşürebiliyorlar. Tek sefer veya tek bir kategori değil. Uygulama içinde "kampanyalar" kısmında gördüğün her sekmenin kendi kuralları alt limit ve geri ödeme üst limiti var. Onun dışında Nays artık kazı kazanda düz TL vermiyor. (Uyarı sonucu bilgiyi revize ettim. Teşekkürler.) Kendi cüzdan sistemlerine geçtiler. Naysbox'a giren para başka bankaya gönderilemiyor. Başka bir harcamada kullanılmak üzere mevcutlu.

Son düzenleme:
Onun dışında Nays artık düz TL vermiyor. Kendi cüzdan sistemlerine geçtiler. Naysbox'a geri ödeme olarak yatırılan para başka bankaya gönderilemiyor. Başka bir harcamada kullanılmak üzere mevcutlu.
Bende düz TL olarak veriyor. Söylediğiniz sistem, belirli bir tutarının üstünde alışveriş gerçekleştirirsem kazı kazan kuponu veriyor ve oradan elde ettiğim parayı Naysbox'a atıyor. Diğer türlü aylardır Spotify, YT Premium ve hatta İstanbulkart yüklemelerimin cashback tutarları bile hesabıma TL olarak düşüyor.

Son düzenleme:
Bende düz TL olarak veriyor. Söylediğiniz sistem, belirli bir tutarının üstünde alışveriş gerçekleştirirsem kazı kazan kuponu veriyor ve oradan elde ettiğim parayı Naysbox'a atıyor. Diğer türlü aylardır Spotify, YT premium ve hatta İstanbulkart yüklemelerim bile hesabıma TL olarak düşüyor.

Söylediğiniz iyi oldu. Ben ne kampanyasından faydalanırsam faydalanayım naysboxa yatırıyorlar benim parayı. Bir yerde ayarı falan vardır belki.

Söylediğiniz iyi oldu. Ben ne kampanyasından faydalanırsam faydalanayım naysboxa yatırıyorlar benim parayı. Bir yerde ayarı falan vardır belki.
Ben senelerdir İş Bankası üyesiyim. Sonrasında bir arkadaş tavsiyesiyle Nays'ı keşfettim. Ancak referans kodu falan da girmedim, düz bir şekilde uygulamayı indirip hesap oluşturdum Nays'ta. Sonrasında bütün cashback tutarları hesabıma yattı. Hatta yanlış hatırlamıyorsam hesabı açtığım dönemde sadece MediaMarkt cüzdanı vardı haricen.

Belki İş Bankası hesabınızı tam oluşturmamışsınızdır. Çünkü Nays hesabı açarken eğer yoksa İş Bankası hesabı da açmanızı istiyor. Yasal süreçlerden sonra hesap doğrulama için de birkaç şey istiyordu, bu kısmı net hatırlamıyorum.

Kampanya başına ödeme yapıyor. Kampanyalar aylık yenilenir. Bazen oranları düşürebiliyorlar. Tek sefer veya tek bir kategori değil. Uygulama içinde "kampanyalar" kısmında gördüğün her sekmenin kendi kuralları alt limit ve geri ödeme üst limiti var. Onun dışında Nays artık kazı kazanda düz TL vermiyor. (Uyarı sonucu bilgiyi revize ettim. Teşekkürler.) Kendi cüzdan sistemlerine geçtiler. Naysbox'a giren para başka bankaya gönderilemiyor. Başka bir harcamada kullanılmak üzere mevcutlu.

Bir şey alıp iade ederseniz normal cüzdana düşüyor bakiye.

Bende düz TL olarak veriyor. Söylediğiniz sistem, belirli bir tutarının üstünde alışveriş gerçekleştirirsem kazı kazan kuponu veriyor ve oradan elde ettiğim parayı Naysbox'a atıyor. Diğer türlü aylardır Spotify, YT Premium ve hatta İstanbulkart yüklemelerim bile hesabıma TL olarak düşüyor.

Doğru olan bu.

Aslında, iki türlüsü de çok mantıklı görünüyor. Sonuçta havaya gidecek olan miktarı BOX olarak alsak dahi en kötü STEAM kodu alırız. 10 gün civarı bekleyeceğim eğer aynı oranlarla yenilenirse, deneyeceğim.

Steamde veriyor ama youtubede uygulamadan aldım. Normalde %50 cashback diyordu ama sadece 4 tl verdi. Steamdede 100tl sınir var. Max verecekleri 100. Youtube olayını araştır nereden alman gerek öğren.