Ömer_Yeter

Yetkin
Yer
Trabzon/Şalpazarı
Az önce zincir markete gittim. Ödeme esnasında Nays'ı kullanacaktım ama direkt kart kullanarak, yani NFC ile değil. Nedeni bilinmez bir şekilde hata verdi POS. Sonraysa çip yöntemini seçtim lakin o da olmadı.

Anladığım kadarıyla Nays'ın kartı, sadece süs amaçlı. Yani bunu çok ciddi bir biçimde söylüyorum. Çözümü bilen var mıdır?

Onaysız hesap olduğu için olabilir mi?
Çünkü öyle saçma bir sistem yapmışlar ki naysa para yükledin mi online alışveriş, IBAN'a para gönderme, ATM'den para çekme işlemleri yapamıyorsun ama ne hikmetse naysa para yükleyebiliyorsun hem de her yerden her şekilde. Ben de inadına kart sipariş ettim kartım gelince Nays'daki paramı çekeceğim müşterileri olmayacağım.

Nasıl bir hata verdi, gördünüz mü? Satış görevlisine bu tarz durumlarda banka seçimi yaparak ilerlemesini söyleyin. Örnek veriyorum, İş Bankası'nı seçerek devam etsin ve tutarı buna göre girsin.

Nasıl bir hata verdi, gördünüz mü? Satış görevlisine bu tarz durumlarda banka seçimi yaparak ilerlemesini söyleyin. Örnek veriyorum, İş Bankası'nı seçerek devam etsin ve tutarı buna göre girsin.

"İşlem reddedildi."diye bir hata mesajıydı hocam tam olarak.