Iyzico'da sadece 500 TL geri ödeme yapıldı

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan 19142
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 26
  • Görüntüleme Görüntüleme 386
  • Etiketler Etiketler
    geri ödeme

Bir de eğer önceden onun üzerinden odeme yaptıysanız gelmeyebilir.

Eğer önceden izciyor ile başka bir sitede alışveriş yaptıysanız o 500TL ödül gelmiyor bir de yeni uye olman gerekiyor eskiden değil.

Başka siteden alışveriş yapmadım ama girdiğim hesapta eski bir kart kayıtlıydı, önceden açılmış yani.

Ben dün alışveriş yaptım Iyzico'dan tüm kampanyaları tam şekilde katılıp cashback'leri toplamıştım. Eğer ilk satın alım kampanyası değilse diğerlerini alman gerek 1 gün içinde dolacağını zannetmiyorum kampanyadaki kişi sayısını. Kaç aydır süren kampanyalar bunlar.

Gaming.Gen.TR özel 1.000TL sınırı doldu ama diğerleri%10 veriyor.

Başka siteden alışveriş yapmadım ama girdiğim hesapta eski bir kart kayıtlıydı, önceden açılmış yani.

Hocam ama kampanya detaylarında öyle bir şey yazmıyor ki. Iyzico ile öde kampanyasını ilk kullanımda veriyor parayı. Ben sistemde bir hata yaşandığını düşünüyorum.

Hocam ama kampanya detaylarında öyle bir şey yazmıyor ki. Iyzico ile öde kampanyasını ilk kullanımda veriyor parayı. Ben sistemde bir hata yaşandığını düşünüyorum.

Ben babamin telefon numarası ile yaptım aninda geldi.

Iyzico uygulamasından kampanyalar kısmına sanal kart oluşturarak Gaming.Gen.TR kampanyası var ona katılmış olmanız gerekiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…