Iyzico şirketinden hesabınızı başka kimseyle paylaşmayın, paylaşırsanız hukuki sorun çıkabilir diye bir SMS geldi. Ama hayatım boyunca asla Iyzico kart falan kullanmadım. Belki 1 - 2 sene önce Papara kullanarak bu ödeme altyapısından ödeme yapmış olabilme ihtimalim var (kesin emin değilim, sanırım bir Minecraft sunucusundan VIP almıştım). Sizce bir sorun çıkar mı, ne yapmalıyım?

Bir de Rabisu ve Saga Network'den sunucu kiraladık. Benim kartımla değil ama belki benim numaramı vermiş olabiliriz diye hatırlıyorum.

Hiçbir sorun olmaz, geçmişte 1 kere bile kullansanız sizi listeye alıp SMS atabiliyorlar. Bana da bugün Uption ve Parolapara'dan geldi, rutin olarak atıyorlar.

Screenshot_20251229_202112_Messages.webp

Iyzico şirketinden hesabınızı başka kimseyle paylaşmayın, paylaşırsanız hukuki sorun çıkabilir diye bir SMS geldi. Ama hayatım boyunca asla Iyzico kart falan kullanmadım. Belki 1 - 2 sene önce Papara kullanarak bu ödeme altyapısından ödeme yapmış olabilme ihtimalim var (kesin emin değilim, sanırım bir Minecraft sunucusundan VIP almıştım). Sizce bir sorun çıkar mı, ne yapmalıyım?

Bir de Rabisu ve Saga Network'den sunucu kiraladık. Benim kartımla değil ama belki benim numaramı vermiş olabiliriz diye hatırlıyorum.
Bu kadar da endişe etmeyin ya, korkulacak bir şey yok. Bana da geldi bu mesaj.

Hocam kullanmaktan kastınız bu altyapıyı kullanarak ödeme yapmış olmak mı? O zaman olabilir evet kullanmışımdır illaki.

Bu kadar da endişe etmeyin ya, korkulacak bir şey yok. Bana da geldi bu mesaj.

Hocam malum son 5 6 senedir sıkıntı böyle işler. Sorun yoksa rahat edebilirim.

Sağ olun teşekkür ederim. Bir an hacklendik mi diye hopladım. Malum direkt bilgisayarıma girmeden hacklenmem çok zor 128 karakterli şifre kullanıyorum her hesapta.

Bir de Rabisu ve saga Network'den sunucu kiraladık. Benim kartımla değil ama belki benim numaramı vermiş olabiliriz diye hatırlıyorum.

Genel bir hatirlatma her banka yapıyor.