1 14925 Bilgin Gelişen Oyun Katılım 1 Ocak 2025 Mesajlar 3.687 Makaleler 17 Çözümler 114 Beğeniler 8.620 29 Aralık 2025 #11 Saruman Paşa dedi: Epostama hesap açılsa numaramı nereden bilecekler. Numaramla da hiç bir şekilde doğrulama falan yapmadım. Genişletmek için tıkla... Hocam, Sahibinden gibi bazı siteler fark etmeseniz de İyzico altyapısı kullanıyor. Muhtemelen o tarz bir yerden kaynaklı gelmiştir SMS.
Saruman Paşa dedi: Epostama hesap açılsa numaramı nereden bilecekler. Numaramla da hiç bir şekilde doğrulama falan yapmadım. Genişletmek için tıkla... Hocam, Sahibinden gibi bazı siteler fark etmeseniz de İyzico altyapısı kullanıyor. Muhtemelen o tarz bir yerden kaynaklı gelmiştir SMS.
KS KS Saruman Paşa Uzman Katılım 7 Eylül 2024 Mesajlar 999 Çözümler 4 Beğeniler 941 29 Aralık 2025 #12 14925 dedi: Hocam, Sahibinden gibi bazı siteler fark etmeseniz de İyzico altyapısı kullanıyor. Muhtemelen o tarz bir yerden kaynaklı gelmiştir SMS. Genişletmek için tıkla... Evet zaten sanırım İyzico olan bir yerden önceden alışveriş yapmıştım. Ama iyzico hesabım yok. Bu beni korkuttu.
14925 dedi: Hocam, Sahibinden gibi bazı siteler fark etmeseniz de İyzico altyapısı kullanıyor. Muhtemelen o tarz bir yerden kaynaklı gelmiştir SMS. Genişletmek için tıkla... Evet zaten sanırım İyzico olan bir yerden önceden alışveriş yapmıştım. Ama iyzico hesabım yok. Bu beni korkuttu.