metezqq

Uzman
Bugün sabah 04.30'da İyzico'ya banka havalesi ile Ziraat Bankası hesabımdan 1.500 lira attım. Havalenin cüzdana yansımasını bekledim, üstünden 5 saat geçti. İyzico müşteri hizmetlerini arayıp konuştum. Bana, dekontta valör tarihi varsa o tarihte banka parayı bizim tarafa geçirir, buradan da sizin cüzdanınıza geçer dediler ama yine de bankanızla konuşun dedikleri için Ziraat'in müşteri hizmetlerini aradım. O taraf ise Ziraat'ten Ziraat'e havale yaptığım için paranın direkt aktarıldığını söylediler, valör tarihinin bir alakası olmadığını belirttiler. Bunun üzerine tekrar İyzico'yu aradım, yine bana çözüm bulmadılar, aynı şeyleri tekrar ettiler.

Olan benim paramın gitmesi oldu, şu an alışveriş de yapamadım, paramı da kaybettim. Valör tarihi ise yarını gösteriyor, dediklerine göre yarın paranın hesabıma gelmesi lazım ama bilmiyorum gelip gelmeyeceğini. Yapmam gereken veya bu durumla ilgili bilgisi olan yardımcı olursa sevinirim.

Bugün sabah 04.30'da Iyzico'ya banka havalesi ile Ziraat Bankası hesabımdan 1.500 lira attım. Havalenin cüzdana yansımasını bekledim, üstünden 5 saat geçti. Iyzico müşteri hizmetlerini arayıp konuştum. Bana, dekontta valör tarihi varsa o tarihte banka parayı bizim tarafa geçirir, buradan da sizin cüzdanınıza geçer dediler ama yine de bankanızla konuşun dedikleri için Ziraat'in müşteri hizmetlerini aradım. O taraf ise Ziraat'ten Ziraat'e havale yaptığım için paranın direkt aktarıldığını söylediler, valör tarihinin bir alakası olmadığını belirttiler. Bunun üzerine tekrar Iyzico'yu aradım, yine bana çözüm bulmadılar, aynı şeyleri tekrar ettiler.

Olan benim paramın gitmesi oldu, şu an alışveriş de yapamadım, paramı da kaybettim. Valör tarihi ise yarını gösteriyor, dediklerine göre yarın paranın hesabıma gelmesi lazım ama bilmiyorum gelip gelmeyeceğini. Yapmam gereken veya bu durumla ilgili bilgisi olan yardımcı olursa sevinirim.

Referans numarasini girdiniz mi açıklamaya.

Valör tarihini bekleyin. Eğer tarih geçer para cüzdana gelmez ise o zaman arayın şirketi.

+ Eğer işlem gerçekleşmezse hem Ziraat'ten hem de Iyzico'dan resmi işlem dökümü talep et sonra BTK'ya da Tüketici Hakem Heyeti ile paylaşırsın.

Ne kadar attınız? Belirli bir paradan sonra doğrulama yapmak gerekiyor.
1500 lira attım.

Valör tarihini bekleyin. Eğer tarih geçer para cüzdana gelmez ise o zaman arayın şirketi.

+ Eğer işlem gerçekleşmezse hem Ziraat'ten hemde İyzico'dan resmi işlem dökümü talep et sonra BTK yada Tüketici Hakem Heyeti ile paylaşırsın.

Uygulamadan müşteri hizmetleri o kadar berbat ki, resmen müşteriyle sözlü tartışmaya giriyorlar. Telefonla arayınca anca düzgün konuşabildim. Valör tarihinde kesin cüzdana gelir dedi oradaki temsilci. Mecburen yarını bekliyorum.

Alla alla limiti de gecmiyor 2.500TL limiti var toplam yatırma 1 ay içinde.
Toplam limit mi? Benim öyle bir şeyden haberim yok ve 1 hafta önce yine havale ile 2000 lira atmıştım, o 1 dakika içinde geçmişti.

Toplam limit mi? Benim öyle bir şeyden haberim yok ve 1 hafta önce yine havale ile 2000 lira atmıştım, o 1 dakika içinde geçmişti.
Ben kimlik doğrulaması falan her şeyi yaptım kayıt olurken, limit artsın diye. Hala 2500 müdür aylık limit? Bir de böyle bir durum olsa, müşteri hizmetlerini arayınca söylemez miydi? Ya da para hesaptan falan çıkmazdı?

Limiti gecmissin doğrulama yapmadan 2.500TL yükleyebilirsin diğer paralar doğrulama ile gelir izciyor gir cuzdana tıkla sayfayı yenile para orada gözükecek ama doğrulama gerekli yazar.