12. sınıftan mezun oldum. 2 aydır diplomamızı vermediler, sustuk. Üniversite kayıtları başlayacak, daha yeni veriyorlar; bir de 2.000 TL bağış adı altında zorunlu ücret istiyorlar. Kendi okulum bu arada. Yorumlarınızı ve ne yapılması gerektiği hakkında düşüncelerinizi bekliyorum.
Detaylar
Kim cevapladı?cansux 41
Uzman
Şikayet et bakanlığın kendi yayınladığı genelge var bunla ilgili diploma konusuda geçiyor metnin ortalarında.12. sınıftan mezun oldum. 2 aydır diplomamızı vermediler, sustuk. Üniversite kayıtları başlayacak, daha yeni veriyorlar; bir de 2.000 TL bağış adı altında zorunlu ücret istiyorlar. Kendi okulum bu arada. Yorumlarınızı ve ne yapılması gerektiği hakkında düşüncelerinizi bekliyorum.
Dosya Ekleri
Benim de aklıma gelen bu. E-Devlet'ten buldum diplomamı. Fiziksel olarak vermezlerse parasız, şikayet edeceğim.Şikayet et bakanlığın kendi yayınladığı genelge var bunla ilgili diploma konusuda geçiyor metnin ortalarında.
Diploma dediğimiz bu mu ayrıca hocalarım?
cansux 41
Uzman
Benim de aklıma gelen bu. e-Devlet'ten buldum diplomamı. Fiziksel olarak vermezlerse parasız, şikayet edeceğim.
Çok tilt bir şey, bence direkt şikayet edin başka insanlar da mağdur olmasın. CİMER'e şikayet edin direkt bakanlığa, ardından milli eğitimin kendi formu varsa oraya da edin yoksa direkt il/ilçe milli eğitim müdürlüğüne gidin.
Son düzenleyen: Moderatör:
Tesekkur ederim hocam.Çok tilt bir şey, bence direkt şikayet edin başka insanlar da mağdur olmasın. CİMER'e şikayet edin direkt bakanlığa, ardından milli eğitimin kendi formu varsa oraya da edin yoksa direkt il/ilçe milli eğitim müdürlüğüne gidin.
Bubbles 7
Çalışkan
Bu sanal diploma mı? Bu yüzden farklı olabilir.Eki Görüntüle 272847
Diploma dediğimiz bu mu ayrıca hocalarım?
E-Devlet'ten açtım bunu.
Blackraven 55
Üstün
Nasıl bir şerefsizlik bu ya? Benim zamanımda da para isteniyordu ama gönlünden ne koparsa deniyordu. ₺5 versen bile teşekkür edip bağış dekontu ile birlikte diplomanı veriyorlardı. ₺2.000 ne insafsızlar.