Yer
Detroit
Eskişehir Anadolu Üniversitesi Fransızca Öğretmenliğini kazandım ama yatay geçiş yapabilirim.
Eskişehiri seviyorum ama İzmiri de listeye eklemediğim için burkulma hissettim.
Belki yatay geçiş yaparım diye düşünüyorum seneye çünkü benim 6 puan aşağımda kapattı.
Öğrenci olarak düşünüldüğünde sizce hangisi daha uygun?
Karşılaştıracağım üniversiteler ise Dokuz Eylül Fransızca Öğretmenliği ve Anadolu Üniversitesi Fransızca Öğretmenliği yani buna göre sizce hangisi şehir daha iyi?
Kiralar,Ulaşım, klasik vb. şeyleri düşünerek tabii.

Son düzenleme:
Eskişehir Anadolu Üniversitesi Fransızca Öğretmenliğini kazandım ama yatay geçiş yapabilirim.
Eskişehiri seviyorum ama İzmiri de listeye eklemediğim için burkulma hissettim.
Belki yatay geçiş yaparım diye düşünüyorum seneye çünkü benim 6 puan aşağımda kapattı.
Öğrenci olarak düşünüldüğünde sizce hangisi daha uygun?
Karşılaştıracağım üniversiteler ise Dokuz Eylül Fransızca Öğretmenliği ve Anadolu Üniversitesi Fransızca Öğretmenliği yani buna göre sizce hangisi şehir daha iyi?
Kiralar,Ulaşım, klasik vb. şeyleri düşünerek tabii.

Bence kesinlikle Eskişehir'i tercih etmelisin. İzmir'in sıcağıyla falan uğraşılmaz. Eskişehir'i gezdim gördüm ama İzmir'i bilemem. Ekonomik açıdan da öyle aman aman bir fark olmaz. Sadece kiraları araştırsan yeter. Yemekler falan İzmir'de 100TL olan şey Eskişehir'de 80-90 arası falandır.

İzmir çok güzel bir şehir, havası ayrı suyu ayrı güzel. Ancak öğrenci için pek de uygun bir şehir değil. Hem uzun süreli sıcağa hem de pahalılığa maruz kalacaksın hocam. Eskişehir tam öğrenci şehri orası da elbet pahalıdır ancak İzmir kadar olduğunu sanmıyorum. Etkinlikler, çevre vs. Eskişehir'e daha iyi. İzmir yazlık şehri. 1 ay tatil yapıp dönmelik bir şehir. Uzun süre yaşanacak bir şehir değil bana göre.

Eskişehir kesinlikle, arada Eskişehirspor maçlarına da git hem biraz daha çevre yaparsın.
Nefer Grubu'nun yeni yapılanmasına dahil olursun.

Eskişehir.

Çünkü İzmir çok sıradanlaştı. Gereksiz kalabalık geliyor. Belediye anlamında çok büyük sıkıntıları var. Sosyal çürüme yüksek.