İlla izmire gerek yok, ama büyük şehir için ilk kaça girmem gerekiyor? lise hayatımda hiç ders çalışmadım desem yeridir, temelimi yeni yeni atıyorum o yüzden öyle derece yapmak gibi bir derdim yok, şayet derece dediğimiz kavram kaçıncı sıradan başlıyor orasınıda bilmiyorum ama ilk 50 30 bin haricinde aşağı ineceğimi zannetmiyorum. İlk 20 ve 30 bin arasına girmek için tyt ayt netlerim kaç olması gerekiyor hocam.İzmir'de 23500 sıralamada Dokuz Eylül Üniversitesi var. İstanbul'da Cerrahpaşa ve Marmara var devlet okulu olarak.
Yani İzmir'e de gerek yok, illa İzmir olacak diye bir kaide yok ama yapabileceğim bir sıralamadaysa elimden geleni yaparım. İlk 10 bin benim için hayalden öteye gidemez OBP'm 75 olduğundan netlerimi çok yüksek tutarsam anca 9 Eylül'e felan ucu ucuna girerim diye düşünüyorum.İlla izmire gerek yok, ama büyük şehir için ilk kaça girmem gerekiyor? lise hayatımda hiç ders çalışmadım desem yeridir, temelimi yeni yeni atıyorum o yüzden öyle derece yapmak gibi bir derdim yok, şayet derece dediğimiz kavram kaçıncı sıradan başlıyor orasınıda bilmiyorum ama ilk 50 30 bin haricinde aşağı ineceğimi zannetmiyorum. İlk 20 ve 30 bin arasına girmek için tyt ayt netlerim kaç olması gerekiyor hocam.