Dumanlar dağları görünmez yapıyor.

1723899920700.webp

@Algos Maalesef daha 2-3 gün duracağını sanmıyorum.

Ben Muğla'da oturuyorum. Burada da çevrelerde çıkan yangının dumanları yavaş yavaş gelmeye başlıyor. Gece gün batımında çok garip bir hava vardı böyle tupturuncu yangın duman ile birlikte.

Nem oranı düşüp rüzgar arttıkça önüne geçilmesi daha zor olur. Büyük yangın olduğu zaman öyle bir sıcaklık vardı ki ekipler bırakın yansın demişler artık çünkü bazen müdehale imkansız oluyor.

Ben Muğla'da oturuyorum. Burada da çevrelerde çıkan yangının dumanları yavaş yavaş gelmeye başlıyor. Gece gün batımında çok garip bir hava vardı böyle tupturuncu yangın duman ile birlikte.

Nem oranı düşüp rüzgar arttıkça önüne geçilmesi daha zor olur. Büyük yangın olduğu zaman öyle bir sıcaklık vardı ki ekipler bırakın yansın demişler artık çünkü bazen müdehale imkansız oluyor.
Bazen bir yere kadar yanmasına izin verip önlem alıyorlar diye biliyorum. Dün burada da şehire girecek olmasaydı aynı yöntemi uygularlardı muhtemelen, şu an ise zaten iki üç tutam ağaç vardı onlar yanıyor. Hava zaten kocaman bir küllük oldu, tüm arabaların üstü bembeyaz.

Son düzenleme:

Dün gün batımda yaman dağından çekmiştim bu fotoğrafı. Söylenecek söz yok... Güneş Kızıl Olmuştu...

Ekran görüntüsü 2024-08-17 170442.webp

Son düzenleme:
Hem bazı yerler hariç yangının çıktı yerler böyle manzarası güzel tam ev yapmalık yerler. Diyecek söz bu kadar.
İzmir'de yanan her yer neredeyse öyle, hepsi uzak bile olsa deniz manzaralı ve tam olarak TOKİ yapılabilecek türden yerler. Şehir hastahanesinin yanının bile yanmış olması zaten bunu kanıtlıyor :)