İsimbulamajim
Üstün
Bu telefona 15 yıl sonra Android 30 ROM yapılsa şaşırmam. Çok incelemedim ancak stabil duruyor. 2 gün önce başlamış proje. Samsung A25'ten port ROM.
Millet Samsung S7'de OneUI 7 çalıştırılmasına çok şaşırıyordu (OneUI 8'de gelecek bazı kişilerle özel olarak paylaşıldı ve videosu var). Buna görünce ne diyecekler acaba?
Eylem çok uğraştı diye biliyorum, One UI 7 için malum BPF patch'leri artık şart. UI 8 portu bana da geldi fakat denemeye fırsat bulamadım.Millet Samsung S7'de OneUI 7 çalıştırılmasına çok şaşırıyordu (OneUI 8'de gelecek bazı kişilerle özel olarak paylaşıldı ve videosu var). Buna görünce ne diyecekler acaba?
Listeye Samsung On7'yi de yazmışlar ancak eminler mi acaba? 1.5 GB RAM ve 8 GB hafızalı cihaz.
Birde bu ROM'lar Exynos 7870 işlemci kullandığı için Samsung A2 Core ve M10'a da oluyor mu?
7870 için romlar genelde generic 7870 oluyor, J7 prime romunu core'a kurabiliyordum ben.Birde bu ROM'lar Exynos 7870 işlemci kullandığı için Samsung A2 Core ve M10'a da oluyor mu?
Özellikle ilgilenen topluluğu varsa çok daha iyi oluyor. Çünkü cihaza özel adaptasyonlar yapıp sürücüleri de halledebiliyorlar. O zaman da ROM çok daha sorunsuz çalışabiliyor.7870 için romlar generic 7870 oluyor genelde, j7 prime romunu core'a kurabiliyodum ben.