Custom ROM J7 Prime ve diğer Exynos 7870 cihazlar için OneUI 7 ROM çıktı!

İsimbulamajim

Üstün
Bu telefona 15 yıl sonra Android 30 ROM yapılsa şaşırmam. Çok incelemedim ancak stabil duruyor. 2 gün önce başlamış proje. Samsung A25'ten port ROM.

One UI 8 bile çalıştırıldı 7870'de
Millet Samsung S7'de OneUI 7 çalıştırılmasına çok şaşırıyordu (OneUI 8'de gelecek bazı kişilerle özel olarak paylaşıldı ve videosu var). Buna görünce ne diyecekler acaba?

Listeye Samsung On7'yi de yazmışlar ancak eminler mi acaba? 1.5 GB RAM ve 8 GB hafızalı cihaz.
Birde bu ROM'lar Exynos 7870 işlemci kullandığı için Samsung A2 Core ve M10'a da oluyor mu?

Eylem çok uğraştı diye biliyorum, One UI 7 için malum BPF patch'leri artık şart. UI 8 portu bana da geldi fakat denemeye fırsat bulamadım.
J7 Prime'ın rename modeli var On7 adında.
Vendor portu olmadığı için olmuyor

7870 için romlar generic 7870 oluyor genelde, j7 prime romunu core'a kurabiliyodum ben.
Özellikle ilgilenen topluluğu varsa çok daha iyi oluyor. Çünkü cihaza özel adaptasyonlar yapıp sürücüleri de halledebiliyorlar. O zaman da ROM çok daha sorunsuz çalışabiliyor.

J7 serisi ROM yapmak için çok uygun galiba, ne ararsan var. aslında RAM'i bir tık yüksek olsa yedek telefon diye kullanılır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…