Müstehcen içeriklermiş. Zaten sosyal medyadan soyutlanmasını istediğim bir adamdı. Tipik bir troll. Zaten ekşi'de bu elemanla alakalı bir iki entry okuyun, ne demek istediğimi anlayacaksınız.
hakkında yazmak için günün dönmesini bekledim. akp'li bir belediye öğretmenler gününde öğretmenlere jest olsun diye çiçek gönderirse bu eylem bizde rahatsızlık yaratmaz, razı da oluruz. jahrein fa…
Bir kişi hakkında fikir almamız gerekiyorsak internet aleminde bakmamız gereken en son yer olan ekşiye mi bakacağız? Orada linçlenmeyen 1 tane insan evladı kaldı mı?
Bir kişi hakkında fikir almamız gerekiyorsak internet aleminde bakmamız gereken en son yer olan ekşiye mi bakacağız? Orada linçlenmeyen 1 tane insan evladı kaldı mı?
Ben aralarından en haklı olan Entry'leri seçtim. Evet; Ekşi yarı pis, yarı düzgün bir yer. Hatta komple pis bile olabilir. Ama orada yanlışları konuşanlar olduğu gibi doğruyu konuşanlar da var. Jahrein'in ne kadar yüz karası bir tip olduğu apaçık ortada. Bunu da Ekşi'deki çoğu Entry yansıtıyor bence. Diyorum ya, Jahrein pis bir adam. Zamanında HTalks hakkında yayında demediğini bırakmayıp bir de üstüne iğrenç iğrenç hareketler yapmasına ne demeli mesela?