Çok da şaşırmadım adam herkese sallıyor zaten. Onun hobilerinde en alakasız kişi Recep Baltaş'a bile sövdüyse bu adamda birisine sallama hastalığı gibi bir şey vardır.
1744573180989.webp

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu canlıyı nasıl izleyip sevebiliyorlar ben anlamış değilim. Sinirinde haklı, Recep Baltaş istemeyerek de olsa özel bilgilerini yayınladı ama bu kadar abartması saçma. Kaç tane böyle video gördüm kim bilir. Bence Techolay da özür dilemeliydi olaydan sonra, ancak bu seviyede özür dilenmez. 2 tarafta hatalı.

Kusura bakmayın Recep Abi ciddi ağır bir hata yapmış. Sövüp sövmemek size kalmış ama çoğu kişinin içinden bile olsa söveceği konu. Jahrein benim de sevdiğim biri değil ama internet aleminde eğer önemli bilinen biriyseniz ve gidip kimliğinizin seri no'suna kadar binlerce izlenmiş videoda biri gösteriyorsa sizde sinirlenirsiniz. Küfür etmesi doğru değil tabiki ama Recep abi de en azından bu kadar önemli bir konuda video yayınlanmadan önce görselleri en azından kontrol etmeliydi.

Bu son olayların patlak konusu anlattığım.

Ahmet the kardashians tarzi reality show yapsa keske. Bu drama queen seviyesi ile turkiyenin bir numarasi olur.