YASEDEM Deneyimli Katılım 15 Ağustos 2025 Mesajlar 760 Makaleler 1 Çözümler 6 Beğeniler 625 Yer New York 19 Mart 2026 #31 Recap Baltaş ile alakası var mı bu adamın?
yusufumm07 Üstün Katılım 28 Mayıs 2024 Mesajlar 3.875 Çözümler 9 Beğeniler 1.865 20 Mart 2026 #32 RamKokusuSeven dedi: Recep Baltaş ile alakası ne? Kimi seveceğimi şaşırdım. Genişletmek için tıkla... Eski video editörlerden biri yanlışlıkla videoda Jaho'nun kimliğini sansürlemeyi unutmuş. Videoda da gözükünce o günden beri Jaho takık. YouTube'a yaz çıkar, öğrenirsin mevzuyu. Son düzenleyen: Moderatör: 21 Mart 2026
RamKokusuSeven dedi: Recep Baltaş ile alakası ne? Kimi seveceğimi şaşırdım. Genişletmek için tıkla... Eski video editörlerden biri yanlışlıkla videoda Jaho'nun kimliğini sansürlemeyi unutmuş. Videoda da gözükünce o günden beri Jaho takık. YouTube'a yaz çıkar, öğrenirsin mevzuyu.
yusakaraa Uzman Katılım 28 Ekim 2024 Mesajlar 918 Çözümler 11 Beğeniler 547 Yer Sakarya 23 Mart 2026 #33 GodOfWar dedi: Bu adamı sevmeyen, ayrıca nefret eden tek ben miyim? Genişletmek için tıkla... Zeka geriliği yoksa olması gereken budur zaten hocam.
GodOfWar dedi: Bu adamı sevmeyen, ayrıca nefret eden tek ben miyim? Genişletmek için tıkla... Zeka geriliği yoksa olması gereken budur zaten hocam.