Japon Harikası Lexus

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Eagles
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 28
  • Görüntüleme Görüntüleme 534
İlk hedefim sizin arabanızdan almak ya. Keşke son nesil Mazda 3'ler de olsaydı, onlar da çok güzel. Bir tane Mazda 3 hatchback çok istiyorum, siyah renk...
Benimki son nesil olanından, son neslin kırmızısı görünüş olarak beni anında tavlamıştı. Hemen gidip aldım. Eski Opel Vectra 2.0 GT 1996 konfigürasyonuna çok yakın oluşu da iyice Mazda'yı sevmeme vesile oldu. 2.0 - 150 beygir atmosferik. Özellikle Turbolu araç sevmiyorum. Gelecek ay 8. kez yetkili servise bakıma gidecek, KM 80.000 ve hala bir yeri de arıza vermedi şeytan kulağına kurşun.

Eski Audi A3 1.8TFSI S-Tronic'i performans anlamında özlüyorum, şaka makinası gibi uzardı ancak bu da o kadar sıkıntısız ki özlemim hemen geçiyor.

İlk hedefim sizin arabanızdan almak ya.
Daha güzelleri senin olsun.

Amerika halkı, kalitesiz arabaya binmeyi sevmezler.
Lexus gelene kadar viraj dönemeyen, frene basınca duramayan arabalara binmeyi çok severlerdi.

Benimki son nesil olanından, son neslin kırmızısı görünüş olarak beni anında tavlamıştı. Hemen gidip aldım.
Mazda Türkiye'ye bu son kasayı getirmedi. SIM talebi nedeniyle 2018 model yılınden itibaren CX-5 hariç yeni modelleri buranın taleplerine göre göndermedi.

Gelecek ay 8. kez yetkili servise bakıma gidecek, KM 80.000 ve hala bir yeri de arıza vermedi şeytan kulağına kurşun.
Son kasa 2019 yılında çıktı. Sizdeki 4. değil 3. jenerasyon.

Kendi arabamın hangi jenerasyon olduğunu biliyorum hocam, Türkiye'de yaşamıyorum. Bulunduğum ülkeye geldi.

Lexus gelene kadar viraj dönemeyen, frene basınca duramayan arabalara binmeyi çok severlerdi.

Yani dünya çapında ortalama 90 ülkede satılıyor. Bu kadar ülke içerisinden onu söylemiş olma sebebim, o adamlara araba beğendirmek zor. Biraz gönderme yaptım aslında sizin söyleminize benzer. Dışarıdan gelip bu kadar başarılı olmak, oda ayrı bir başarı hikayesi bence. Kaba, büyük motorlu, iri arabalar seviyorlar adamlar. Bunun için uygun ortamlara da sahipler.

Hocam ses yalıtımı açısından Audi mi daha iyiydi bu model mi sizce?
Benim A3 2010, yaşı gereği artık o kadar konforlu ve yalıtımı da iyi değildi. Genel olarak bu soruya Audi derim ancak benim eski Audi'me kıyasla şuanki Mazda.

Güzel marka, umarım gerekli pazarlama taktikleri uygulanıp daha fazla ön planda bulunurlar. Zira 4 premium marka bazen sıkıyor insanın canını.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…