Japonca nasıl öğrenilir?

Dostum dediğini anlamadım. Ben nerede 30 dakikada Japonca öğreneceğim dedim ki?

Bende öğrenmek isterim takip ettim konunu başarılar.

Teşekkürler

Öyle yapacağını söylemedim amacın öyleyse yapmasan daha iyi demeye çalıştım.

Anime izleyerek pratik yapabilirsin fakat insanlar animedeki kelimeleri gerçek hayatta kullanmayabiliyor hatta osaka ve Tokyo aksanı diye değişiyor bazı kelimeleri farklı söylüyorlar fakat anlamları aynı diye biliyorum çok değişik fakat bir o kadar da dinlerken hoşuma giden bir dil.

Dinsiz imansız mı kültür farkı var adamlar hamama çıplak giriyor bu Da'ya ve doğaya ayıp olmasın diye kıllarını almıyorlar kıllı olunca gösteriş sanıyorlar.

Dinsiz imansız olması eksi demek değil ki inan insanları bizimkinden daha iyi görmüyor musun ülkemizde yaşananları Allah'a Atatürk'e sövenler falan sokakta keko olmayan erkek yok bizim toplumumuzdan daha iyiler.

Bazen yabancılara ırkçılık yapabiliyorlar ama mekanlara almıyorlar mesela yabancı diye.

Teşekkürler

Japonbu kanalını izleyerek Japonya hakkında bilgi edinebilirsin istersen.

Son düzenleme:
Kardeşim iyi günler hala hayalin varsa mext bursunu araştırmanı öneririm.

Afganistan'ı Japonya'ya tercih ederim, yemin ediyorum ki.
Bunu görene kadar hak veriyordum, kişisel tercih tabi diyordum da bu cümle bütün ciddiyetini aldı götürdü Eminim tercih edersin kardeşim, eminim ki edersin

Kime ne anlatıyorsun sen? Adam Dünya'nın en büyük 4.ekonomisi, insan ömründe, bilimde ve teknolojide en gelişmiş ülkelerden biri yerine plastik manken yüzüne çorap geçirilen ülkede yaşamayı tercih ederim diyor sen burada kendini yoruyorsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…