Adamların sorun çıkarmadıkları yer yok. İşi güçleri mağdur rolü yapıp kendilerine kürdistan kurmaya çalışmak sonra da yaptıkları her şeyi Türklere bindirmek.

Bu haberlerin çoğunu Muhbir denen hesap gündeme tükürüyor. Radio Genoa'nın haberini alintilamisti mesela, bu sözde radyo kardeş, bayağı bayağı aşırı sağ propagandası yapan bir site. Haberlerinin çoğu da yalan.

Yani bu Muhbir denen hesap, ardı arkası olmayan Kürt meselelerini bayağı seviyor. Etkileşim getiriyor çünkü.

Türkiye'nin birincil problemlerinden olmayan Kürt meselesinin neden bu kadar gündemde olduğunu düşünmek lazım. Özellikle Japonya'daki Kürtleri biz ne yapalım arkadaşlar? Azıcık uyanık olun.

Bu haberlerin çoğunu Muhbir denen hesap gündeme tükürüyor. Radio Genoa'nın haberini alintilamisti mesela, bu sözde radyo kardeş baya baya aşırı sağ propagandası yapan bir site. Haberlerinin çoğu da yalan.

Yahu bu Muhbir denen hesap, ardı arkası olmayan Kürt meselelerini baya seviyor. Etkileşim getiriyor çünkü.

Türkiye'nin birincil problemlerinden olmayan Kürt meselesinin neden bu kadar gündemde olduğunu düşünmek lazım. Özellikle Japonya'daki Kürtleri biz ne yapalım arkadaşlar? Azıcık uyanık olun.
Olayın detaylarını bilmiyorum ama evet, Türk medyası insanların birtakım değerlerini kullanarak sallama haberleri seviyor, Yakuza mevzusu için de hala yabancı kaynak yok. Japonlar bile anlamamış, konuya da sallama olabilir diye yazmıştım, şimdi iyice emin oldum.

Kürtler, soyları antik ve değerli Orta Doğu toplumlarına dayanan kadim bir millet iken böyle yozlaşmaları acı verici.
Ama asıl anlamadığım bu mesajda gerçek olan söylendi diye neden kahkaha ifadesi basıldığı.
Türk-Kürt sorununu bir kenara bırakarak söylüyorum, uzman ya da bilirkişi değilim ama eski bir Fars dili öğrencisi olarak bu mesaja katılarak ben de söyleyebilirim ki; Kürt milletinin tarihi çok zengin ve derindir, dünyada da soy olarak rolleri yüksek bir millettir.
Şimdi Farsları da Araplar ile karıştırmayın! Farslar, yani Persler de aynı şekilde kadim bir ırktır. Mısırlılara falan değinmiyorum bile.
Orta Doğu bu dünyanın en saklı hazinesidir, daha bilmediğimiz neler var kim bilir. Araplar kültürleriyle yerle bir etmeseydi keşke.
Neyse, yani doğru olan söylendi diye gülmek geri kafalılık ve hazmedememe belirtisidir. (Kimseye laf çarpıtmıyorum yanlış anlamayın, haksızlık karşısında inat etmeyi seviyorum diyeyim.)
Ayrıca Arap kültürünü benimsemiş Arapları zerre sevmeyen birisiyim ancak gerçeği de söylerim, Araplar'da çok eski ve zengin bir ırktır. Hatta o kadar zengindir ki sözlüğe göre dilimizde de tam 6.5 k Arapça sözcük var. Asimile oluşumuzu söylemeye gerek yok bile.
Teröristler ile Kürtleri karıştırmamak önemli olan. Ailesini geride bırakıp asker ocağında Türk halkını, bizleri koruyan Kürtler de var.

Her düşünceye saygılı, refah bir yaşam için en iyi yer Batı, ancak Dünya sadece Batı'dan ibaret değil. Şahsen Orta Afrika'yı gördüm, Mısıra da gitmek isterim günün birinde. O muazzam Piramitleri, Firavunlar Vadisini, mumyalanmış kralları ve heykelleri görmek istemek hayallerimden sadece bir tanesi.