Türkiye de gitsin toptan kurtulalım. Reenkarnasyon gerçekse yeniden doğarız zaten.
Türkiye'nin ne suçu var ki? Bazı insanlar yüzünden bir ülkenin yok olmasına gerek yok. Sadece koyunlar yok olsun yeter.
Türkiye de gitsin toptan kurtulalım. Reenkarnasyon gerçekse yeniden doğarız zaten.
Bu sorun devam ederken Japonya (PSIA) PKK'yı ''terörist örgütler'' listesinden çıkarmışlar.
Her zaman her yerde ölümüne!
O kadar haklı bir yorum ki. Kalp emojisi bile önünde saygı duruşunda durur be.Türkiye'nin ne suçu var ki? Bazı insanlar yüzünden bir ülkenin yok olmasına gerek yok. Sadece koyunlar yok olsun yeter.
Olayın detaylarını bilmiyorum ama evet, Türk medyası insanların birtakım değerlerini kullanarak sallama haberleri seviyor, Yakuza mevzusu için de hala yabancı kaynak yok. Japonlar bile anlamamış, konuya da sallama olabilir diye yazmıştım, şimdi iyice emin oldum.Bu haberlerin çoğunu Muhbir denen hesap gündeme tükürüyor. Radio Genoa'nın haberini alintilamisti mesela, bu sözde radyo kardeş baya baya aşırı sağ propagandası yapan bir site. Haberlerinin çoğu da yalan.
Yahu bu Muhbir denen hesap, ardı arkası olmayan Kürt meselelerini baya seviyor. Etkileşim getiriyor çünkü.
Türkiye'nin birincil problemlerinden olmayan Kürt meselesinin neden bu kadar gündemde olduğunu düşünmek lazım. Özellikle Japonya'daki Kürtleri biz ne yapalım arkadaşlar? Azıcık uyanık olun.
Ama asıl anlamadığım bu mesajda gerçek olan söylendi diye neden kahkaha ifadesi basıldığı.Kürtler, soyları antik ve değerli Orta Doğu toplumlarına dayanan kadim bir millet iken böyle yozlaşmaları acı verici.