Detaylar
Kim cevapladı?Blackraven
Üstün
Farklı ürünler aldığınız için sıkıntı olmaz. Soran olursa da kendime aldım der geçersiniz. Millet tur ile yurtdışına boş valiz ile gidip bütün elektronik aletlerini ve dolaplarını yenileyip geri dönüyor.
Switch’i çantana at geç, şahsi eşyam diyip kullanıyorum dersin kimse de hesap soramaz.
Farklı ürünler aldığınız için sıkıntı olmaz. Soran olursa da kendime aldım der geçersiniz. Millet tur ile yurtdışına boş valiz ile gidip bütün elektronik aletlerini ve dolaplarını yenileyip geri dönüyor.
Hocam yurt dışından aldığımız zaman ve "kişisel kullanım için aldım" dediğimizde sıkıntı olmuyor mu yani? Oradaki bir adet kısmına takıldım ben. Yani adam bakmıyor mu Japonya'dan alınıp alınmadığına gümrükte?Switch’i çantana at geç, şahsi eşyam diyip kullanıyorum dersin kimse de hesap soramaz.
Kutusundan çıkarırsan kimse bakmaz, ama kutulu şekilde geçirirsen bakabilirler hocam.Hocam yurt dışından alındığı için sıkıntı olmuyor mu yani? Oradaki bir adet kısmına takıldım ben. Yani adam bakmıyor mu Japonya'dan alınıp alınmadığına gümrükte?
Anladım. Yani Switch'i böyle çıkarıp elimde gezdirirsem sorun olmuyor, PS5'i kutulu jelatini sökülmemiş olsa bile sıkıntı çıkarmıyor yani.Kutusundan çıkarırsan kimse bakmaz, ama kutulu şekilde geçirirsen bakabilirler hocam.
Wartz
Başarılı
- Makaleler
- 5
PS5 biraz sıkıntılı. Onlar için özel taşıma çantası alıp koyarsan bir şey demezler.Anladım. Yani Switch'i böyle çıkarıp elimde gezdirirsem sorun olmuyor, PS5'i kutulu jelatini sökülmemiş olsa bile sıkıntı çıkarmıyor yani.
Blackraven
Üstün
Hocam yurt dışından aldığımız zaman ve "kişisel kullanım için aldım" dediğimizde sıkıntı olmuyor mu yani? Oradaki bir adet kısmına takıldım ben. Yani adam bakmıyor mu Japonya'dan alınıp alınmadığına gümrükte?
Kutu mutu mevzusu yok. Al getir yanında kimse bir şey demez. Sallıyorum sen yanında 2-3 tane PS5 getirirsen o olay ticarete gireceği için sıkıntı yaşarsın ama farklı ürünlerden getirmen sıkıntı yaşatmaz. Zaten tax-free için bazen ürünün kapalı kutu olmasını istiyorlar o yüzden öyle açmak falan saçma.