Detaylar
Kim cevapladı?Her konsolu sevmem ben. PS3 ve Xbox 360 ayrı. Onlarda anılarım var çünkü. PC'ci adamım ben. Gamepad veya klavye + Mouse ile oynamayı severim.
Emülatörlerle konsol oyunlarını istersem 4K 60 FPS Ultra oynayabilirim. Hatta Lossless Scaling ile 120 hatta 240 FPS bile olur.
Nintendo gıcık bir firma. Nintendo Switch ve Nintendo Switch 2'nin emülatörleri yok. Nintendo Switch 1'in vardı ama telif attılar.
Emülatörlerle konsol oyunlarını istersem 4K 60 FPS Ultra oynayabilirim. Hatta Lossless Scaling ile 120 hatta 240 FPS bile olur.
Nintendo gıcık bir firma. Nintendo Switch ve Nintendo Switch 2'nin emülatörleri yok. Nintendo Switch 1'in vardı ama telif attılar.
- Makaleler
- 23
Benim sevmedigim konsol yok sanirim.
Genel olarak Playstation'ları sevmem 4 hariç, 5'ten nefret ederim, gereksiz abartılan bir konsol.
Sevmediğim hiçbir konsol yok, ama sevmediğim, nefret ettiğim, hatta iğrendiğim konsol markalarının yönetimleri var. Zaten konsol sevmemek garip bir şey yani. Sonuçta düşük performans dediğin Switch bile bize Zelda ikilisi gibi efsane oyunlar oynattı ve bunu mobil telefondan hallice bir donanım ile yaptı.
Konsollar suçlu değil, ama onları yöneten marka sahipleri tırnaklarına kadar suçlular.
Bunların başını Nintendo çekiyor, ben Nintendo markasının şuan ki yönetiminden zerre memnun değilim. Paragöz diye bir kelime olmasa Nintendo yöneticileri yine paragöz olurdu. Tüylerim ürperiyor şu adamların verdiği her karardan sonra. Yahu konsolun özelliğini tanıttığınız kısa oyunu 10 dolardan fiyatlandırmak nedir?
İkincisi tabii ki Microsoft oyun departmanı ve Xbox'ın yönetimi. Berbat ötesi özel oyun denemeleri, bomboş stüdyo kapatmalar, konsola getirdikleri gereksiz ötesi zam sonrası 5 ay boyunca Gamepass'i suskun hale getirip bir anda 30 dolar fiyat etiketi çekmek... Koca bir rekabeti tamamen bitirip şimdi de Hibrit konsol konuşuyorlar. 1000 Dolarlık ekipmanmış da, cart curt. Mahvettiler koskoca markayı.
Cihazlara değil yönetime kızalım.
Konsollar suçlu değil, ama onları yöneten marka sahipleri tırnaklarına kadar suçlular.
Bunların başını Nintendo çekiyor, ben Nintendo markasının şuan ki yönetiminden zerre memnun değilim. Paragöz diye bir kelime olmasa Nintendo yöneticileri yine paragöz olurdu. Tüylerim ürperiyor şu adamların verdiği her karardan sonra. Yahu konsolun özelliğini tanıttığınız kısa oyunu 10 dolardan fiyatlandırmak nedir?
İkincisi tabii ki Microsoft oyun departmanı ve Xbox'ın yönetimi. Berbat ötesi özel oyun denemeleri, bomboş stüdyo kapatmalar, konsola getirdikleri gereksiz ötesi zam sonrası 5 ay boyunca Gamepass'i suskun hale getirip bir anda 30 dolar fiyat etiketi çekmek... Koca bir rekabeti tamamen bitirip şimdi de Hibrit konsol konuşuyorlar. 1000 Dolarlık ekipmanmış da, cart curt. Mahvettiler koskoca markayı.
Cihazlara değil yönetime kızalım.
- Makaleler
- 1
PS Vita.
PS5'i sırf kolundan dolayı sevmiyorum. Leş gibi kol yapmışlar.
Wartz
Başarılı
- Makaleler
- 5
Çok bir oyun bulunmuyor zaten ama weeb'ler için iyi. Daha çok visual novel var.
Sansürlü olduğu söylenebilir. Var ama. Boş boş alarm oyunları veya saçma hentai oyunları ile dolu nerdeyse.Nintendo kütüphanesinde hentai barındırdığı ilk kez sende duyuyorum hocam, en son PS2'de gördüydüm. Konsollara karşı genel bir nefretim yok. Hangisi en iyi hizmet veriyor ise onu kullanırım.
Aslında Nintendo Switch emülatörü archive'da bulunuyor. Nintendo Switch 2'yi çıkartmaları ayrı bir saçma. Konsept dışı gibi duruyor. Yani aile dostusun sen direkten sert oyunculara hitap etmemen lazım.Her konsolu sevmem ben. PS3 ve Xbox 360 ayrı. Onlarda anılarım var çünkü. PC'ci adamım ben. Gamepad veya klavye + Mouse ile oynamayı severim.
PS5'i sırf kolundan dolayı sevmiyorum. Leş gibi kol yapmışlar.
Malzeme kalitesi açısından katılıyorum ama teknoloji açısından katılmıyorum.
Elite series 2'den DualSense'e geçiş yaptım, adaptive trigger ve haptic feedback elbette mükemmel özellikler fakat sanki Razer'dan 100 liralık alibaba kontrolcülerine geçiş yapmış gibi bir malzeme kalitesi hissiyatı var... Hani iki konsolun normal kontrolcüsünü ele alsak da Xbox 9. nesil daha iyi.