EK-9 ürün muafiyet belgesini okudum ve böyle bir madde var: "7- Bir adet kasetli veya oyun kartlı elektronik oyun aleti". İkisi de bu kapsama girer mi? İkisini de getirmek istiyorum.
Farklı ürünler aldığınız için sıkıntı olmaz. Soran olursa da kendime aldım der geçersiniz. Millet tur ile yurtdışına boş valiz ile gidip bütün elektronik aletlerini ve dolaplarını yenileyip geri dönüyor.
Farklı ürünler aldığınız için sıkıntı olmaz. Soran olursa da kendime aldım der geçersiniz. Millet tur ile yurtdışına boş valiz ile gidip bütün elektronik aletlerini ve dolaplarını yenileyip geri dönüyor.
Hocam yurt dışından aldığımız zaman ve "kişisel kullanım için aldım" dediğimizde sıkıntı olmuyor mu yani? Oradaki bir adet kısmına takıldım ben. Yani adam bakmıyor mu Japonya'dan alınıp alınmadığına gümrükte?
Hocam yurt dışından alındığı için sıkıntı olmuyor mu yani? Oradaki bir adet kısmına takıldım ben. Yani adam bakmıyor mu Japonya'dan alınıp alınmadığına gümrükte?
Hocam yurt dışından aldığımız zaman ve "kişisel kullanım için aldım" dediğimizde sıkıntı olmuyor mu yani? Oradaki bir adet kısmına takıldım ben. Yani adam bakmıyor mu Japonya'dan alınıp alınmadığına gümrükte?
Kutu mutu mevzusu yok. Al getir yanında kimse bir şey demez. Sallıyorum sen yanında 2-3 tane PS5 getirirsen o olay ticarete gireceği için sıkıntı yaşarsın ama farklı ürünlerden getirmen sıkıntı yaşatmaz. Zaten tax-free için bazen ürünün kapalı kutu olmasını istiyorlar o yüzden öyle açmak falan saçma.