2 20571 Becerikli Katılım 13 Nisan 2025 Mesajlar 502 Çözümler 1 Beğeniler 61 25 Nisan 2025 #11 Wartz dedi: Kutusundan çıkartırsanız bir şey olmaz. Önceki cevabımı unutun. Genişletmek için tıkla... Geçen bir kadın yurt dışından iPhone getirirken iPhone'yi saçına saklamış. Gümrükte yakalanmış bir de rezil olmuş. Emin misiniz söylediğinizden? Onun dışında konu sahibinin sorusuna geleceksek gümrükten geçebilir.
Wartz dedi: Kutusundan çıkartırsanız bir şey olmaz. Önceki cevabımı unutun. Genişletmek için tıkla... Geçen bir kadın yurt dışından iPhone getirirken iPhone'yi saçına saklamış. Gümrükte yakalanmış bir de rezil olmuş. Emin misiniz söylediğinizden? Onun dışında konu sahibinin sorusuna geleceksek gümrükten geçebilir.
Wartz Başarılı Katılım 4 Ekim 2024 Mesajlar 2.107 Makaleler 5 Çözümler 8 Beğeniler 1.892 25 Nisan 2025 #12 20571 dedi: Geçen bir kadın yurt dışından iPhone getirirken iPhone'yi saçına saklamış. Gümrükte yakalanmış bir de rezil olmuş. Emin misiniz söylediğinizden? Onun dışında konu sahibinin sorusuna geleceksek gümrükten geçebilir. Genişletmek için tıkla... Kişisel eşya olarak geçmesi gerekmiyor mu?
20571 dedi: Geçen bir kadın yurt dışından iPhone getirirken iPhone'yi saçına saklamış. Gümrükte yakalanmış bir de rezil olmuş. Emin misiniz söylediğinizden? Onun dışında konu sahibinin sorusuna geleceksek gümrükten geçebilir. Genişletmek için tıkla... Kişisel eşya olarak geçmesi gerekmiyor mu?
2 20571 Becerikli Katılım 13 Nisan 2025 Mesajlar 502 Çözümler 1 Beğeniler 61 25 Nisan 2025 #13 Wartz dedi: Kişisel eşya olarak geçmesi gerekmiyor mu? Genişletmek için tıkla... Onu bilmiyorum yeni alındığı bir şekilde tespit edilirse sorun olur.
Wartz dedi: Kişisel eşya olarak geçmesi gerekmiyor mu? Genişletmek için tıkla... Onu bilmiyorum yeni alındığı bir şekilde tespit edilirse sorun olur.
Wartz Başarılı Katılım 4 Ekim 2024 Mesajlar 2.107 Makaleler 5 Çözümler 8 Beğeniler 1.892 25 Nisan 2025 #14 20571 dedi: Onu bilmiyorum yeni alındığı bir şekilde tespit edilirse sorun olur. Genişletmek için tıkla... Bence kişisel eşya olarak geçer. Kutusu falan yok nasılsa.
20571 dedi: Onu bilmiyorum yeni alındığı bir şekilde tespit edilirse sorun olur. Genişletmek için tıkla... Bence kişisel eşya olarak geçer. Kutusu falan yok nasılsa.
2 20571 Becerikli Katılım 13 Nisan 2025 Mesajlar 502 Çözümler 1 Beğeniler 61 25 Nisan 2025 #15 Wartz dedi: Bence kişisel eşya olarak geçer. Kutusu falan yok nasılsa. Genişletmek için tıkla... Bir adam altın getilirken altını kilotuna saklamış. Bulmuşlar. İllaha anlarlar yeni alındığını.
Wartz dedi: Bence kişisel eşya olarak geçer. Kutusu falan yok nasılsa. Genişletmek için tıkla... Bir adam altın getilirken altını kilotuna saklamış. Bulmuşlar. İllaha anlarlar yeni alındığını.
Wartz Başarılı Katılım 4 Ekim 2024 Mesajlar 2.107 Makaleler 5 Çözümler 8 Beğeniler 1.892 25 Nisan 2025 #16 20571 dedi: Bir adam altın getilirken altını kilotuna saklamış. Bulmuşlar. İllaha anlarlar yeni alındığını. Genişletmek için tıkla... O kişisel eşya değil ama? Onu bunu geçtim bunları nerden buluyorsun?
20571 dedi: Bir adam altın getilirken altını kilotuna saklamış. Bulmuşlar. İllaha anlarlar yeni alındığını. Genişletmek için tıkla... O kişisel eşya değil ama? Onu bunu geçtim bunları nerden buluyorsun?