Detaylar
Kim cevapladı?- Katılım
- 18 Aralık 2023
Kotlin. Kolay ve yeni nesil. Ben de öğrenmeyi düşünüyorum. Eski Android sürümleri Kotlin destekliyor mu, onu bilmiyorum.
Normal kullanımında Jar'a dönüştürüyor kotlin derleyicisi. Jar içinde .class'ları decompile ettiğimizde java kodları çıkıyor.Kotlin. Kolay ve yeni nesil. Ben de öğrenmeyi düşünüyorum. Eski Android sürümleri Kotlin destekliyor mu, onu bilmiyorum.
- Makaleler
- 3
Bu sorunun cevabı yeterince uzun süredir Kotlin. Seçme şansınızın olduğu bir durumdaysanız Kotlin.
Normal kullanımında Jar'a dönüştürüyor Kotlin derleyicisi. Jar içinde. Class'ları decompile ettiğimizde Java kodları çıkıyor.
Zaten Java temelli bir dil. Kolay bir dildir. Yanlış hatırlamıyorsam satır sonuna noktalı virgül eklemesekte kod çalışıyormuş.
Kotlin'i daha çok seviyorum ben, bence Kotlin ile başlayın.
Kotlin'i ben de çok sevmeye başladım. Yazım kolaylığı sağlıyor ve Java kütüphanelerini de direkt çalıştırmımıza olanak sağlıyor.Kotlin'i daha çok seviyorum ben, bence Kotlin ile başlayın.
Beyazıt
Üstün
Yeni nesil için Kotlin diyebilirim. Ben eskiden beri Java öğrenmeye çalıştığım için Java diyorum.
İkisi de JVM tabanlı dil. Kotlin işleri kolaylaştırıyor ve Java'da doğrudan olmayan ama kullanıma salık birçok özelliği kullanmaya da imkan veriyor.Yeni nesil için Kotlin diyebilirim. Ben eskiden beri Java öğrenmeye çalıştığım için Java diyorum.